Thursday, July 10, 2014

Please People..I'm Not Racist But I Dont Give A Damn!!!!

Petikan status FB aku malam tadi...just terpanggil to share kat sini....

"I really hate this situation happend at KTM Station just now, its really weird!!i'm not racist person but this stupid indian woman scolded me just because i'm standing behind her!!why she simply scold me without even thinking the lift is full???she kept saying this " punya banyak tempat belakang saya juga u mau berdiri", hello...the lift is full even i cant moved...
i'm wondering...hey...is this Malaysia that outsider said there were too many kind people in Malaysia??? wtf!!!!i'll mark ur face stupid indian fat lady!!!u stayed at the same condo ok!!!!
please people!!im not racist but i cant take this kind of rude woman...if our country dont have law..she is the first person i shoot!!!!!"


Kalau korang la kat tempat aku apa korang buat???

Aku jahat skit la...masa nak jalan ke Condo ...aku memang realised that lady stay at the same condo...sampai kat guard house aku potong jalan dia...selamba je...dgr dia membebel tp aku x peduli...ko buat aku tadi kan...hehehe...agak2 dah masuk lift and dia terkejar nak naik lift yang sama...aku tekan butang close lama2...lift tutup tanpa dia sempat masuk...di jeritnya aku...aku buat bodoh....mati la ko...td ko bahan aku dalam lift KTM kan....ko rasa la plak....

Jahatkah aku??????

13 comments:

  1. hu hu hu, sabar kak sabar bulan Ramadhan ni.... ekekekeke.... nanti tak adorable lah hangin2 jer...

    ReplyDelete
  2. hahaha kalo org bangsa lain cari pasal memang nahas la.. bukan boleh buat baik dgn org mcm ni.. kalo i kat tempat u sama jer i buat..

    ReplyDelete
  3. hahahaha...tak la jahat sgt...sikit kot..kalau Yaya kat tempat akak pun yaya bengang gak,...ai tak boleh ke kita nak berdiri pun..salah gaknya..tmpt tu bukkannya ada nama dia pun..duduk kat malaysia, kena lah faham..kalau tak nak balik la negara sendiri..haha..jahat tak idea yaya ni?

    ReplyDelete
  4. sebenarnya dia memalukan diri dia sendiri .tiada adab dan tidak menghormati orang lain....mcm mana orang nak hormatkan dia...

    ReplyDelete
  5. apa dia budget dia retis sangat ke orang nak menempel dekat dengan dia. Sombong tak bertempat

    ReplyDelete
  6. nope, she just deserved that..

    kalau kite pun, kite akan wat exactly bende sama..mmg org india nie gitu nyek..area umah mak kite pun gitu gak..jiran kite india...mmg hari2 bikin panas...dh kene sound dh itu hari..dr elok bertegur langsung skang xbertegur..lantakkan kat situ.

    ReplyDelete
  7. Haha.. Terbaik la SA. Lepas ni kalau jumpa lagi slumber je buat lagi.

    ReplyDelete
  8. Kita buat baik, dibalas baik.. Kita buat jahat dibalas jahat.. Gitu lah gamak nya. Kan kak??! Kekekeke

    ReplyDelete
  9. ape hal pulak tak boleh berdiri belakang dia ye..die tak tahu ke tgh crowded tu..peliks betul orang camtu..

    ReplyDelete
  10. bukan nak berbalas tapi jikalau itu yang dibuat oleh that Indian woman, well, some need to learn how to respect other people..

    ReplyDelete
  11. Padanlah muka dia... kira perbuatan jahat tu akan dibalas jahat serta-merta ya tak main dah tunggu-tunggu. Awat dia lagu tu... dia fikir kita happy ke nak berdiri belakang bambam dia yang lebar tu? Oppss... termengumpat tak sengaja!

    ReplyDelete
  12. Amboi... Berdiri kt blkg pun marah.. Apa jenis org daaa.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah