Tuesday, July 8, 2014

Kenangan Bersama Blogger Di Food Review Fish & Co Last Part

Seperti yang aku janjikan ngan korang....ni last part....maaf la hidangkan korang ngan gambo Triple Chocolate Cake yang awesome ni....sedap...sampai x habis sebab dah senak perut...aku bukan la seorang yang pemakan macam Fadzi Razak dan Azlan Strider...muahahahaha......

 choc yang melting sebaik berada dalam mulut.....ermmmm......
 menggiurkan....
 ni x menggiurkan eh...ini keanak2kan...
 semua blogger
 sessi cabutan bertuah oleh Cik Charmaine dan Dolah Cantik....

 Logo Fish & Co Seafood In Pan....

Dengan Mek Onie

 dengan Hanim Hashim..
 one more snap...
 kenal x? Hazman Fadzil...blogger retis...
semua yang ada dalam goodies bag..

Kesimpulannya...
Event ni sangat menyeronokkan...dapat kenal kawan baru...dan dapat jugak merapatkan silaturrahim dengan blogger yang sememangnya dah kenal...

Buat Hanim Hashim terima kasih diatas jemputan....really appreciated..

Kalau ada sumur di ladang
Boleh SA menumpang mandi
Kalau ada event akan datang
Jangan la lupa jemput SA lagi....

Pantun ada makna tuh.....


19 comments:

  1. alaaaa...sedapnya gamba kek!!

    ReplyDelete
  2. wahhh happening gitewww...ahakss..walaupun dah tengok...ekekekeke...saja jer ni nyemak kat comment box akak ni...

    ReplyDelete
  3. seronoknyaaa..syira belum berpeluang lg

    ReplyDelete
  4. mula mula dah tayang kek chocolate sedap tu..melting tau kak..heee

    ReplyDelete
  5. bestnya...kek tu buat terliur la kak

    ReplyDelete
  6. sedapnyaaaa kak. Terliur wuwuwuwu.

    eka x penah dapat invite makan2 lagi. Selalu dpt event kecantikan je kak. Kalu dapat ni, makan sungguh2 hahaha

    ReplyDelete
  7. seronok berkumpul sesama blogger

    ReplyDelete
  8. alahai..terliur pulak tengok kek tu..:)

    ReplyDelete
  9. curlass uolls siap pantun bagai kan...hhehehehe

    ReplyDelete
  10. errrrr.
    mn yg shark pesan suh tapau.
    xdop pn :)

    ReplyDelete
  11. nak menghabiskan kek coklat sebegitu rupa memang memerkukan keazamaan yang tinggi kak tanpa memikirkan apa-apa..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. Kek Triple Chocolate mengodakan. Memandangkan saya ini suka makan cokelat.

    ReplyDelete
  13. Oh, kek coklat tu mengapalah buat terliur sangat! Takpa, takpa, dapat tatap gambar pun jadilah buat lepas geram. Lepas berbuka nanti, pandang sebelah mata pun tak mahu dah :)

    ReplyDelete
  14. Bestnyerr ..Bila lak la giliran kita leh jumpa SA nie ..

    ReplyDelete
  15. kannn dah terkeluar pantun.. hahahhaa
    ehh mcm best je tempat ni.. nanti I nak bawak anak beranak I try mkn kat sini lah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah