Thursday, July 17, 2014

Akhirnya...Dusty Pink....


Last week kot aku meroyan kat FB tahun ni nak cari kaler kelabu for me and dania....punya la payah nak jumpa...yang reseller jual mmg ada tapi tak berkenan di hati..kalau ada pun xde size...hurmmm kesian aku anak beranak....
At last dapat gak la baju kurung sedondon dengan dania....tp kami pilih dusty pink...mmg xde dalam wishlist tp anak dara punya pasal...beli aje la....dah dia berkenan....pas ni misi mencari sandal dan selendang plak.....mana nak cari selendang matching ni....
Korang kaler apa tahun ni?

17 comments:

  1. dok rasa nak pakai warna puteh ja

    ReplyDelete
  2. wahh kami warna warni aidilfitri...

    ReplyDelete
  3. zaza tahun ni tema peach n biru gelap.. ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum SA, kami sedondon hitam + kelabu. kalau jadilah. hahaha hujung minggu nak p tengok baju ready made. heee

    ReplyDelete
  5. Warna mint...hubby pkai thun lps punya..Bby n cik mah je beli br...

    ReplyDelete
  6. Salendang warna tak matching pon tak apa sekarang kan zaman kelr block tapi akak tak boleh pakailah takut suami kata buang tebiat ke hapa nih...ahahaha...

    ReplyDelete
  7. emmm... i like pink... my favourite tu... tapi tahun ni kami warna merah ^_^

    ReplyDelete
  8. wow skarang trend kan nak kaler2 kusam ni..
    CT tak nyopping baju raya lagi kekeke.. nanti tunggu sajalah mak beli kaler apa..

    ReplyDelete
  9. oooo pink belacan ek, hihihihihi.....

    ReplyDelete
  10. fiza suka warna ni..suka suka suka..favourite :) pakai sedondon cantiklah :)

    ReplyDelete
  11. yea ke susah nak dapatkan warna kelabu...ingat nak pilih kaler tu tahun ni.

    ReplyDelete
  12. cute lah kaler pink.. utk uolls mst nampak sweet anak beranak dgn kaler pink
    for my family rasanya mmg tak akan dapat lah nk pakai pink sampai bila2 sbb Nizam tak nak pink.. hahah kejam!

    ReplyDelete
  13. Cntik kaler nih.. Jrang org pakai..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah