Friday, July 18, 2014

Happy Birthday Boss!!!!!


Semalam kan....ini la kerja kitorang....duk buat kad untuk boss nyer bday...untung ada colleague yang sgt2 kreatif....kalau suruh aku mmg tidak la menjadinya...better aku beli kad yg ada jual tu je...hahaha.....nampak nau x kretip....bukan x kretip tp mcm lebih kepada mls sgt2...hihi...


Proses mencantikkan kad


Haaa.....ini la boss aku....ensem x...


Ni hadiahnya....


Kitorang belikan dia set benda alah golf ni utk  letak kat opis.....x tau aku apa nama menatang ni....mls nk carik...org main golf tau la ni...

So ari ni bday my boss...

Happy Birthday Boss....stay adorable as always....
Semoga diberikan kesihatan yg baik....may allah always bless....

Sambutan lepas raya ye.....


11 comments:

  1. Amboi kamcengnye dgn boss... Bestnyeee, maknenye boss baik la tu....

    Boss saya kureng laaa... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boss kena kamceng dgn staff baru la produktif dept kannnn....hihihi....

      Delete
  2. kali ni celebrate bday boss pulak lahkan..selalunya staff je..hee..terbaikla semua..sure boss sayang..happy birthday untuk boss akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini big boss...immediate boss lain....huhuhu....tp kami syg boss kami...

      Delete
  3. Kamcingnya dgn boss. Akk ni nak masuk bilik bos pun ketar.

    ReplyDelete
  4. Wahhh terbaik la anak buah boss nie

    ReplyDelete
  5. Ni mesti bos sayang nie hehehehe

    ReplyDelete
  6. Fuyyooo boss dapat hadiah best dari staff..
    staff pulak sgt prihatin & creative..
    happy belated birthday boss :p

    ReplyDelete
  7. Wah... Besar kad utk boss ye.. Mst boss kesygna ni.. Hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah