Monday, July 21, 2014

PA untuk Dia Selamanya.....

PA untuk sapa plak kan????


Novel terbaru aku beli kat MPH baru2 ni....actually aku nampak novel Acik Lana....x tau yg baru ke yg lama...Ingat nak beli terus...tp rasa mcm x pe la..Aku prefer beli kat Popular Book sebab boleh dapat byk less...kebetulan ternampak kat MPH...pas tu tinggal 2 buah buku je..capai la sebuah...
RM20.00

Belum start baca....nanti dh baca aku review eh....nak kena feeling2 dulu...

Sapa pencinta novel??
Meh laga pipi skit...tinggalkan komen eh....


13 comments:

  1. Dulu kita suka jgk baca novel...skrang sume tu ke laut...haha

    ReplyDelete
  2. ala tak minat la....tak bleh la nak laga pipi :D

    ReplyDelete
  3. ema baru sekali jer beli novel...

    ReplyDelete
  4. Suka suka suka .Acik lana tuuuuuuuuuuuuuu mmg terbaik la

    ReplyDelete
  5. saya kak.. saya suka juga baca novel nih.

    ReplyDelete
  6. Saya dah lama tak kesempatan nak baca novel... dulu2 mg minat. Tp bila mcm skrng ni mcm tak de waktu je nak baca... :(

    ReplyDelete
  7. Yup..agree... my wife is my P.A ..... :D

    ReplyDelete
  8. dulu rajin gak layan novel.. lepas tu dah malassssss

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah