Saturday, July 12, 2014

Kuih Raya RM250 From KPJ Seremban

Mahal kan kuih raya ni...sekali pergi KPJ jer dapat bekalan untuk 3 bulan....ikut GL untuk setiap visit RM500 je limit...ubat yang kali ni RM250 termasuk charge consultant....punya la banyak ubat...tp lebih kepada stok dan makan apabila perlu je...wajib makan yang dalam kotak orange colour tu...


agak2 kalau jual semua ni boleh dapat balik x RM250???


Difflam > uabt sakit tekak...makan bila perlu


Clarinase > makan bila perlu...


Vitamin / minyak ikan tablet...wajib makan untuk 3 bulan...


Ubat batuk...makan bila perlu...


Ubat selsema wajib makan..

panadol makan bila perlu...

Yang ni pengubat hati ni....x leh dimakan..hahahaha

Lepas ni open follow up...kalau sakit lagi baru datang balik...cuma tekanan darah tu kena monitor la....
170/120 tinggi kan?

Semoga untuk 3 bulan akan datang ni aku akan terus sihat dan sihat...kenapa aku darah tinggi secara tiba2, x per la..x yah aku reveal kat sini...malas nak menambah keruh keadaan....orang x paham aku ni sebenarnya...aku jer nak kena faham orang....benda x elok better x yah share kan...as usual biar aku pujuk diri aku sendiri.....

Babai...nak masak untuk berbuka...2 hari ni aku penuh puasa...harap akan datang pun sama....AMIN....

7 comments:

  1. mak ai..banyaknya ubat akak..

    ReplyDelete
  2. banyaknya ubat.... semoga cepat sihat sis.....

    ReplyDelete
  3. banyaknya ubat akak..semoga akak kembali sembuh seperti biasa ye..

    ReplyDelete
  4. byknya kuih raya along dr KPJ kan :D

    ReplyDelete
  5. Aduhai, banyaknya bekalan kuih raya! Tengok je pun dah tak larat, SA apatah lagi nak kena amal memakannya.

    Tingginya darah 170 pada umur 30-an ni, SA. Saya pernah naik ke 150 sampai doktor marah suruh makan ubat. Oh, tidaklah nak bergantung pada ubat darah tinggi selamanya. Lagipun sekali tu je naik tinggi. Tension kot.

    ReplyDelete
  6. hope u makan ubat2 tu in schedule yer SA.. hope cpt sihat..

    ReplyDelete
  7. Huhu. Kenyangmakan ubat... Moga cepat sembuhSA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah