Thursday, July 24, 2014

Kad Raya Pertama Dari Blogger


Semalam kan aku balik Seremban....laju2 si Dania bagi surat...surat katanya...rupanya kad raya dari Sally Samsaiman...thanks so much adikku yang comel....siap bagi duit raya untuk Dania lagi....waaaa....seronok betul Dania...Sally orang ke 2 bagi dia duit raya...sebelum ni uncle boss dah bagi...
moga murah rezeki Sally tau...

Selamat Menyambut Hari Raya buat semua...eh...awal lagi la...ahhh x kira...masih ada sehari je lagi esok nak kerja...mood dah ke laut...nak2 ada berita yang x menggembirakan lepas raya nanti...
xper lah...dah nasib kan...terpaksa lah....well...kesedihan tu biarkan lah....aku nak raya dulu....lepas raya aku citer...

Esok last kerja weh!!!esok bonus masuk!!!oppsss...


9 comments:

  1. vah vah vah, dapat bonusss raya gitewwww.... untunglah...samalah dengan abah Ash dapat bonus raya plus duit raya... meriah raya gitewww uolss... he he he...

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat kad raya siap ade duit raya pulak tu :)

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya dapat duit raya jugak..kak,minta maaf tak sempat nak balas kad raya akak atas sebab2 yang tak dapat nak dielakkan...

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaaa orang post duit raya cnggitu..
    semoga tahun ni CT still dapat duit raya hahahaks..

    ReplyDelete
  5. Wah... Dania dapat duit raya la. Bayangkan kalau ramai kawan blogger yang bagi. Hehe.

    ReplyDelete
  6. awalnya SA dapat duit raya..tentu seronok,kan

    ReplyDelete
  7. kad raya dpt, duit raya pun dapat.. untungnyaaaa
    dpt bonus?? yeayy SA nak belanja I teh tarik kan?? pffttt :p

    ReplyDelete
  8. wah siap dpt duit raya..untung dania

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah