Tuesday, July 1, 2014

Mereka Penglipurlara Kami...

Semalam aku bercuti kan....so merasa la duk rumah dengan mereka berdua ni....x boleh langsung mama ni bergerak...mengekor je...ni aku lepak depan rumah amik angin...diorang pun Ikut sekali....


X pnh main rumput...ada rumput sejemput pun dibuat main..


Tgok la tu....dh ckp kotor pun dia x peduli...


Bila suruh pose...Terteleng2 kepala


Geram rasa nak lempang je...

Kalau korang betul2 pengikut setia blog aku kan...
Cuba teka yg mana kakak yang mana adik?

Adik : Aressa
Kakak : Adeliya

Mereka ni kembar seiras sebab 1 uri....cuba teka tau...


17 comments:

  1. tak boleh nak bezakan budak berdua nie..tapi sy cuba je..yang telengkan kepala tu adik ke?

    ReplyDelete
  2. ha ha ha, sampai sekarang tak boleh nak bezakan, tau bila mama dia cakap jer...ha ha ha... sebabnya identical sangat twins ni... aunty fawaa kat office tak sempat nak belek2 sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la aunty fawaa kena bwk adik ash dtg rumah mama long raya nanti tau....

      Delete
  3. Tak boleh nak beza lah ... rupa sama jak .... :)

    ReplyDelete
  4. Tak boleh nk beza kn... Anak murid sy pun de kmbar seiras, nasib de nametag je...kalau tak cnfirm teetukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..harap2 masa diorg sekolah nanti diorg x dipisahkan la...

      Delete
  5. "Hak bermain hak kami"...kata mereka kepada orang tua yang cuba menghalang..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. along sampai skrg lyn tak dpt bezakan si kembar ni.. sama je hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tinggi tu kakak...yg teleng2 tu adiknya...

      Delete
  7. susah nak bezakan seiras ni..comelnya si kembar ni :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya ada kembar..lebih-lebih lagi seiras. dah agak dah yang kanan tu si kakak..

    ReplyDelete
  9. yang kepalanya senget tu si adik ler...

    ReplyDelete
  10. Yang teleng2 tu la adik kot ..Heheehe .. Kembar ni mmg susah la nak beza SA,..tapi mak sedara dia mesti tahu nak bezakan kan kan kan ???

    ReplyDelete
  11. walaupun dah kenal dari ibu diaorang belum berkawin...anti tetap x blh kenal yg mana satu kakak dan yg mana satu adik...sebab twin anti kembar x seiras :D

    ReplyDelete
  12. susah nak bezakan.. seiras dgn ni dah mcm photostat..sebijik sama.. hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah