Friday, July 18, 2014

Microsoft Outlook 2013 Training


Hi korang.....
Aku tgh training microsoft Outlook 2013....sangat2 menarik dan senang je...
Aku lg suka yg version ni dari yg sebelum ni 2010 sbb banyak benda bleh shortcut....
Aku rasa version ni sesuai utk secretary
Sangat2 memudahkan untuk semua...mempercepatkan kerja.....
Outlook 2013 sgt2 best....

Korang cuba la....

10 comments:

  1. Opis I blom lagi.. sedih kannn..
    boleh suggest kan boss I kot2 bleh tukar version utk kita yg secretary kat opis ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...luar bidang kuasa SA la zaza

      Delete
  2. Tak pakai pon..mase keje kilang dulu selalu pki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo erk...ingat baru jer version ni diperkenalkan....

      Delete
  3. kalau SU memang hebat bab ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan...jom menuntut ilmu dgn dia nak?

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah