Tuesday, July 22, 2014

Kerja Gila Malam Sabtu

Masih lg cerita di hari Sabtu....I'm supposed to join Iftar Bersama Blogger di Saloma Bistro...tp ada sumthing urgent came up so terpaksa pull out my participation..ikutkan rasarugi sebab networking ngan kawan2 blogger kan...tersepit ditengah2 maka terpaksa lepaskan jugak la gathering ni..

Tetapi!!!!!

Lepas buka puasa tu adik2 aku ajak turun Jln TAR....argh..ini kerja giler ni....tp diorg nak jugak pergi...so dari Kuala Pilah turun KL semula..kerja gila kan....


Nah....amik...kerja giler  Malam Ahad join jammed di kota metropolitan...
Sana sini jammed dengan roadblock bagai...


Lepas KLCC pun jammed jugak


itupun ada hati nak ajak makan sahur kat Kg Baru tuh..

Itupun kalau dpt masuk if lepas masuk kg baru pun lom sure leh lepak mkn dengan aman...sure kedai penuh punya....aku duk KL aku tau la kan......gile nyer keja la if nak makan kat situ....at last kitorang decided balik je la.nak tunggu apa lg....tido aku anak beranak dlm keta sampai la kat Kg...KL ke Kuala Pilah....kul 3am sampai....memang sia sia
 je pi...x beli apa pun....at last sahur kat kg....then tido santak ke tengahari...penat gilo.....
Padan muka memasing...moral of the story jgn berangan nak turun KL time hujung minggu...buat penat je...


16 comments:

  1. kalau bersesak,jammed lagi memang melepek je la kat rumah lepas balik..

    ReplyDelete
  2. memang jadi tumpuan la jalan TAR dekat nak raya ni..

    ReplyDelete
  3. kl time weekend merata jem...nak2 pulak jalan tar dan seangkatan dgnnye..

    ReplyDelete
  4. salam, hehehhe x pasal pasal penat menghadap jammed kan kak?? sabar sajala :D

    ReplyDelete
  5. kalo dah jammed memang spoil mood

    ReplyDelete
  6. saya takkan turun kl time cuti unless memerlukan

    ReplyDelete
  7. Mmg tahu dh kl akn jem memanjang tmbh dekat nk raya nih..

    ReplyDelete
  8. Mak aii kalau bab2 jammed ni Lya mmg paling tak suka

    ReplyDelete
  9. Tengok juga kat status fb SA... nasib baik saya dah smpai rumah.. klu lmbat sikit mmg sangkutlah...

    ReplyDelete
  10. Dpt bayang betapa penatnya hadap jem mcm tue.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. lagi2 nak raya ni.. tak kira masa dah KL jammed sana sini..

    ReplyDelete
  12. hahaha.. teruk sangat ye jam tu xD

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah