Wednesday, July 23, 2014

Jangan Bawak Balik Adik Ikie!!!!!


Lupa nak update pasal Ikie dan Dhia ni....tgh belek2 hp td tgok....eh....ada gambar ni la....well ni masa last day kat Muar ari tu...kitorang tgh siap2 nak balik....Ikie ni dia ada satuperangai bila org dtg umah dia..dia dh mesra2 dah seronok sbb ada kawan...bila org nak balik dia akan jd penyedih....huhu....sama mcm perangai abah dia

Sajer ngusik dia ckp mana nak bawak Dhia balik Seremban....marah giler dia...maka jd la reaksi dia kat bawah tu.....



Dan2 cium adik


Takut sgt adik dia org ambik


Cheeky Dhia...comel betul


Bab bergambar pandai betul


Ni ntah sapa kaco


Ni aku agah..hihihi...

Macam2 hal Ikie ni...

Eh anak korang ada yg penyedih mcm Ikie x?

So far aku tgok Dania ok je....xde pun mcm tu...


8 comments:

  1. comelnya baby...sayang sangat abang kat adik.

    ReplyDelete
  2. Comelnyerr...Anak Lya pon camtu jgk..Imsn masa Akif kecik nangis sedu sedan bila msk sedara dia ckp nk bwk blk adik..sisp mersung2 lg huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. comelnya dhia..abang sayang adik mestilah tak bagi orang amek adik dia..

    ReplyDelete
  4. anak sy yang sulung pn macam tu. maybe sbb dia tak ramai kawan. bila dpt kawan, pastu kawan balik dia sedih siap memberontak lagi. camtu jugak klu pi rumah orng susah nak balik.. now dah ok sikit sejak sekolah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah