Monday, July 21, 2014

Menu Iftar Di Bangi Golf Resort

Selain dari Kambing panggang yang aku dah up kat entry pertama BGR td tu kan...kat bawah ni antara menu2 yang sempat aku amik gambar la....memandangkan org makin lama makin ramai aku snap mn yang dan aje ler....share kat sini untuk tatapan readers aku.

Antara menu yang ada


 Salad


Kerabu


Salad


Bread puding


Chocolate drizziled madelines


Area puding


Jeruk? Aku x amik...


Ini fav aku...kuih kasui...tp sygnya out of expected...


Kuih Lopes....


Cucur ikan bilis sedap....awesome


Popia yg agak keras skit....

Dalam banyak2 tu apa yang aku amik?

Nanti aku up apa yg mampu aku makan...x semua dapat aku rasa kannn...ikut perut jugak...perut jenis kecik x mampu nak mkn byk....
Korang if masih tercari2 lagi boleh la cuba makan kat sini...harga buffet pun murah sgt2

Dewasa RM50nett
Kanak2 RM25 nett

Bangi Golf Resort
No 1 Persiaran Bandar Seksyen 1
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor Darul Ehsan

Tel : 03 89253728

Sempat lagi ni korang



22 comments:

  1. Replies
    1. Yg akak pilih sedap2 jugak...cuma x mampu nak rasa semua

      Delete
  2. wow tak adalah mahal mana. untuk golf club hanya rm50 memang berbaloi lah tuh..
    tergoda ngan puding puding tu semua..
    ooonomnom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT peminat puding rupanya...worth it kan sbb x mhl

      Delete
  3. Fuhh.. terbuka selera nak bersahur tengok makanan tu... menyelerakan. Thanks sharing SA.. :)

    ReplyDelete
  4. hrmmmmmmmm....... dapnyeeeeerrrrrrrrrrrrr... :D .. lapar pulak tengok time2 pagi ni..ahahahah..

    ReplyDelete
  5. Sempat lg ambik gambar hehe. Tapi puas kan hehe :)

    ReplyDelete
  6. Menu memang tak dinafikan sedap. Tapi service sangat mendukacitakan.

    ReplyDelete
  7. murahnya harga buffet.. siap ada kambing jg tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah