Thursday, July 10, 2014

Iftar MMC Corporation @ Istana Hotel Kuala Lumpur

Hi korang!!!
Seperti yang aku maklumkan semalam....berbuka puasa kat Hotel Istana bersempena Iftar MMC Corporation. .ada plak yg pelik aku ni keja kat Malakoff ke kat MMC...jgn keliru ye...MMC adalah mother company...so...iftar ni untuk semua MMC Group....seawal 6pm aku dh sampai dah kat sini naik kereta ngan Marilyn and kak Ani...jalan ok plak bleh tahan clear...nak plak Marilyn ni bawak keta mcm pelesit...ngeri plak aku....

Masuk je Grand ballroom nampak setting buffet table ni...


Susunan rapi dgn ukiran ais bentuk masjid


Bukti aku di Istana Hotel


Reception area



Me with Aini from corporate affairs


Kuih yg ada kat table....


Sirap selasih...awat sikit benor selasihnya.....


Hadirin yg hadir....x kenal sgt sbb group MMC ni besar....


Majlis didahului dengan Tazkirah...

As usual gambar byk sgt kannnnn.....


Me with the group secretary....

Bersambung lagi lepas ni ye....byk plak gambar....ptg skit aku up eh.....ni tgh bz skit...
Nak siapkan kerja apa yg ada sebab esok cuti...ada medical follow up....


13 comments:

  1. woooow kak gempak sungguh ni iftar kat hotel istana :D
    onomnom sangat..

    ReplyDelete
  2. nak taip komen tapi ternampak nama Abg Zen kat tepi...ahaksss... sila up yer gambau banyak2 tu... oh cop, suka ukiran ais masjid tu..sok sok abg zen junior kat rumah nak nikah nak buat ukiran ais masjid tu lah...ohoiii, jauh betul pemikiran kannn???

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt berbuka di hotel

    ReplyDelete
  4. Ni makan buffet ke pakai dome ni? Hehe.

    ReplyDelete
  5. Hurmmm..... tahun depan cubalah try ejas buat food review kat sini pulak.... arrange dengan kengkawan blogger....direct dgn diorang punya marketing department.... hehehehhe

    ReplyDelete
  6. alaa baru nak feel tgk gambar makanan.. ok sabar menanti

    ReplyDelete
  7. bestnya berbuka puasa beramai ramai :)

    ReplyDelete
  8. Cantik ukiran ais betul masjid tue kak.. tahan lama ke tue...=D

    ReplyDelete
  9. MMC ni besarkan... Kalau dulu-dulu rajin dapat kurma dari MMC tau... Bila nak up cerita iftar di Hotel Istana ni, tak sabar nak menjamu mata dulu.

    ReplyDelete
  10. Wah.. Seronoknya berbuka reramai..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah