Saturday, July 19, 2014

PM Sedih...Rakyat pun Sedih...


This time I'm agree with you PM..we support your decision....
PM juga kehilangan nenek tiri...sesungguhnya memang semua berasa sedih.....namun  aku benci keyboard warrior di FB....bercakap terlalu bijak...kalau sekali dia kuar statement settle semua masalah xpe....ini makin byk masalah...
Kesian PM...allah terlalu sayang padanya sampai terlalu banyak dugaan yang menimpa beliau....
Entry ni tidak berunsur politikal ye...tp lebih menjurus pada kemanusiaan.....

#pray for MH17.....

9 comments:

  1. benci tengok keyboard warrior.. tah ape2 tah komen..haishh.. naik sakit mata nak bukak fb..

    ReplyDelete
  2. semua org bersedih atas apa yg terjadi,
    keyboard warrior jer yg x bersedih.
    diorg mn ada perasaan dh.
    sibuk dgn keje x berfaedah diorg tu.

    ReplyDelete
  3. Tu la sibuk nak komen2 tapi tak tahu adab dan tatasusila ..Inilah manusia namanya .,..
    Mmg jenis takder perasanni susah kita nak bagi kata2 nasihat ..

    ReplyDelete
  4. Kalau tgk FB kan macam2 org duk mengata duk share ..Agak2 diaorg ni takder kerja lain ke selain HENTAM org jer kerjanya ..

    ReplyDelete
  5. tanggungjawab yang berat. semoga dapat dipikul sebaik mungkin PM.. rakyat bergantung harap..
    semoga urusan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  6. Dunia pun sedih.. sedih sangat2 malang yang menimpa..
    semua penumpang jadi mangsa..:(

    ReplyDelete
  7. Betul tu.. Dugaan utk semua.. Tak payah nk tnjuk hebat sgt...

    ReplyDelete
  8. dugaan buat Malaysia sekali lagi....

    ReplyDelete
  9. Banyak dugaan yang terjadi pada Malaysia..bertabahlah..Sesungguhnya kita sedang diuji oleh Allah SWT.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah