Monday, July 21, 2014

Iftar di Bangi Golf Resort

Beriftar di Bangi Golf Resort pada petang cuti Nuzul Al Quran lepas..special thanks to Hanim Hashim for the voucher....if x takde nak merasa buka puasa kat luar..so far its last minute decision...pergi jugak la....sampai2 je terus pi explore dulu....pas tu orang makin lama makin ramai....kami amik makanan dan lepak kat meja je....arrangement pada mulanya smooth...tp bila dh makin ramai orang aku perhatikan mcm kelam kabut sit....itu kita citer kemudian eh...

tengok sikit gambar kat sana....


Pemuzik baru set up


Bufft area dh get ready


Kambing panggang


See ramai kan..


Ni masa org belum ramai..


Yang ni masa dh ramai sgt2

Aku x boleh sebenarnya ramai2 mcm ni...ramai x sesak x pe...tp bila nk jln berpusu2 dan berlaga2 mmg aku rasa sgt rimas....lepas je berbuka terus kami keluar nak balik....
Masa ni la nampak ada yg xde table...ada yg xde tempat duduk...ada yg masih menunggu.....there is sumthing wrong with the arrangement...ramai jugak yg merungut...dah buat reservation tp tempat xde....aku rasa benda2 remeh macam ni perlu diperbaiki agar lebih teratur di masa hadapan dan pihak BGR perlu lebih prihatin...kalau boeh dahulukan mereka2 yang tgh berpuasa..kesian kat budak2 tau..diorg dh seharian berpuasa...sampai2 je xde tempat padahal dh buat reservation...melangut la diorg menunggu.. 

Next entry aku review makanan plak ye...


25 comments:

  1. selalu dgr problm gini..bila dia jual kupon.. x reti nk update yg buat reservation kot..

    ReplyDelete
  2. Alamak...servis x bagus plak...huhu

    ReplyDelete
  3. salam sis. eh eh..macam mana bole begitu..dah reserve takda tempat pulak..memang mengecewakan kalau jadi macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmslm...biasa la tu kadang2 x berapa nk organize sgt....

      Delete
  4. Seriously crowded mcm ni kak? Sy dah booking 26 July plus full payment pun dah buat..So..kalau lah mcm ni rupanya..mau kena bambu ngan hubby ni..ye lah..kita byr tapi x dpt tempat..what for reservation had been made kan..lagi bwk anak kecik..sepatutnya limit kan lah kan per day..dah masyuk byk sgt ni tp tamak nak lagi sbb siap ada walk in kalau tak silap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 26hb masa lynda pi tu everything smooth ye....

      Delete
  5. sblm ni yana pn review mcm x bgus gak BGR ni...dh buat reservation pttnye reserve la btl2..apelah dorg ni..nak duit jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bercampur dgn walk in people yg bukan puasa kot...

      Delete
  6. Tak suka tempat yg sesak2 mcm susah nak bergerak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi mkn free atas jemputan x leh nak elak dik..redha je...

      Delete
  7. Ramainya... Mmg x sesuai bawa ank kecik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikutkan mmg x sesuai...tp nk buat cane

      Delete
  8. ramai sgt tuh...sampai dh reserve tapi takde meja...

    ReplyDelete
  9. lol, nayalah orang yang berpuasa tu... ada juga yang tak ada tempat.. arrangement macam kelam kabut jer.

    ReplyDelete
  10. Lya mmg tak suk sgt kalau ramai sgt org ..bersesak2 pulak tu ..huhuhu

    ReplyDelete
  11. Fuhh... mcm kecoh je... dahlah lapar bbulan2 puasa ni. Boleh mencabar kesabaran jugak mcm tu kan hmmm...

    ReplyDelete
  12. Yes...kambing golek pon ada.... ai like!!... :D

    ReplyDelete
  13. Memang ramai org, tambah hari minggu huhu. But i home you like the food ;)

    ReplyDelete
  14. tak suka kalau bersesak camni..hope dorang tingkatkan service untuk arrange semua reservation, so xde lah tertunggu tunggu kan..lagi kesian yang tunggu berdiri tu

    ReplyDelete
  15. Betul tu SA. Dah terkena dah semalam. Very bad service. Tak recommend la sape yang nak berbuka dekat sini. Orang ramai sangat. Nampak sangat nak kejar untung ni. Lagi satu, HH dah reserved boleh pulak dia letak dekat belakang hujung sekali. Dekat dengan toilet pulak tu. Memang ramai yang merungut.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah