Tuesday, July 29, 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Suriaamanda


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua followers Suriaamanda ...semoga dengan kehadiran lebaran kali ini melimpahkan kebahagian dan kegembiraan buat semua...
Ampun maaf di pinta andai selama kita bermesra bergurau senda di alam maya ini x lupa alam reality ada yang terkasar bahasa terlanjur kata...maklumlah aku hanya insan biasa yang x lepas lari dari kesilapan...
korang yang beraya jauh tu hati2 di jalan raya...
Aku tahun ni macam biasa beraya di Seremban...kalau ada yang nak datang beraya sila2 la PM aku kat FB ye...kalau x pun tunggu aku announce Rumah Terbuka Suriaamanda nanti ye...heheheh...alhamdulillah rezki lebih skit tahun ni...

Jangan lupa...raya2 jugak...kesihatan tu jaga....jaga pemakanan...jangan main belasah aje...jumpa lagi nanti selepas raya...blog ni insyaallah x bercuti...kalau ada bahan best aku update segera...

16 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Moga raya kali ni lebih ceria berbanding sebelum ni..

    psstt: Beraya nanti dapat duit raya tak.. ahaks.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam Hari Raya juga. Isnin je nak raya dah. =D

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf Zahir & Batin
    Salam #kosongkosong

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya aidil fitri... maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  5. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri SA, maaf zahir & batin.
    Salam ceria Aidilfitri ikhlas dari saya... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    Salam Lebaran buat SA sekeluarga. Semoga Syawal ini disambut dengan gembira bersama insan2 tersayang. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.
    Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya..Maaf kalau ada salah silap ye..kosong kosong

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Kak....maaf zahir batin kalau ada terkasar bahasa dengan akak..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin SA.

    ReplyDelete
  10. nak ucap belated boleh...
    SELAMAT HARI RAYA SA & family

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin
    dari arzmoha
    Semoga beroleh kebaikan sepanjang tahun kak Suria

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah