Wednesday, July 9, 2014

WW> Lawaknya UAI


Aku share kat sini eh....Ini aku dapat dari FB ni...

Fah x tau nak share apa dh....hari ni berbuka kat Hotel Istana...
Nanti aku update kat sini eh....


18 comments:

  1. hahahhaa..org yg menanya pun, tak agak2 soalan...mmg patut UAI jawab macam tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. Nak ikut. Company belanja ke. Bestnya. Company bagi kad dan sampulduit raya x.

    ReplyDelete
  3. Nak ikut. Company belanja ke. Bestnya. Company bagi kad dan sampulduit raya x.

    ReplyDelete
  4. Hehehe UAI mmg lawak la SA ..Lawak sesgt ..

    ReplyDelete
  5. lawak tapi ade betulnya jugak..heee

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnyerr berbuka kat Hotel lgi ker SA..Dania ikut tak ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Majlis company ngan mother company...Lya...Dania kat Seremban...mmg bwk dia la....

      Delete
  7. sempoi je jawapan UIA. hehehe.. lawak tapi bermakna.

    ReplyDelete
  8. Hehee.. jawapan yg akhir tu dpt bayangkan mcm mana pakai baldi.. :D

    ReplyDelete
  9. hahha macam tak logic je jawapan UAI tu..
    takkan dia jawab dgn jawapan yg hard core mcm tu.. pffftftt

    ReplyDelete
  10. hahaha
    lawak !
    suka UAI dengan Ustaz Kazim jugak
    Dua2 best

    ReplyDelete
  11. hehe... lawak tapi ada betulnya...

    ReplyDelete
  12. hahaha...memang lawak...jawapan yang sempoi.

    ReplyDelete
  13. Soalan pun lawak haruslah dapat jawapan lawak-lawak buat gelak orang je juga.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah