Thursday, July 3, 2014

Ku Berserah...Doakan Aku


Assalamualaikum

Setakat semalam je la aku mampu bertahan...aku diserang asthma again kat office...
Cepat2 pi amik neb kat klinik...bisibg doktor tu sebab aku asyik demam dan batuk...
Hek eleh doc....nak buat cane dh sakit.. bukan aku buat2..
Terus dia buatkan referral letter untuk aku pi check up ari ni...
Ok la...aku serah diri...dic nak warded aku pun warded la...aku dh x kisah dh...
Aku angkat tangan aku kalah.. lgpun dia cakap paru2 aku bunyi sgt2....

Korang..doakan aku....if warded sapa2 nak hantar buah dialu2kan eh...
Huhu....

See you next...tunggu update aku eh....


19 comments:

  1. get well soon along...mija pun baru kene semput...punye laa dah lame tak kene....tapi gigih gak die nak pi sekolah tu...bekalkan laa gas siap2....dah pesan kalo tak larat call lieya ....along moga cepat sembuh key...take care...

    ReplyDelete
  2. kak,tk care..moga cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh dan baik baik je..take care ye kak

    ReplyDelete
  4. Tak apa SA. Yang penting, kena jaga kesihatan. Dapatkan rawatan untuk kembali sihat, ok...

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh kak..take care k..

    ReplyDelete
  6. take care nok.... mkn ubat, tido kena ckp... jgn makan ayaq batu sangat

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh. Cuba ambil habbatus sauda. mungkin salah satu penyembuhnya

    ReplyDelete
  8. Moga cepat sembuh. Dah nak sakit nak buat cane kan.

    ReplyDelete
  9. take care sis, semoga cepat sembuh..amin =)

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh dan jaga diri.

    ReplyDelete
  11. Get well soon sis. take care ye :)

    ReplyDelete
  12. Hope everything well.. take care SA

    ReplyDelete
  13. Semoga cepat sembuh & sihat2 selalu... aamiin.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah