Monday, July 21, 2014

Keywords ~Cerita Seks Melayu Lift Rosak


Adei.....sapa la yg cari pasal citer seks kat blog aku ni.....nak gelak pun ada....Pelik tul....bila check kat google ada la link blog aku tp citerpasal aku terperangkap dalam lift....related ke ?? Letih tgok keywords yang ntah apa2.....
Korang dpt keywords mcm ni x?


21 comments:

  1. uikssss..biar betul..ape la diorg ni cari citer yg bukan2 ni kan..ish ish..

    ReplyDelete
  2. so far tak pernah lagi.. mana tau sok2 ada jugak ke.. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. If kita ada review bab2 mcm ni kat blog mmg kena tempias la

      Delete
  3. Replies
    1. Tahun ni x amik extra cuti before raya...SA start cuti sabtu and start keja semula Isnin 4hb

      Delete
  4. Salam kak suria aishh yg pelik2 la di org cari erkk

    ReplyDelete
  5. salam. uhuk terbaik keyword dia ehhehe :D hmm so far tak pernah lagi dapat keyword pasal s** ni..

    ReplyDelete
  6. Ish.. Mcm mana boleh sngkut.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasa SA citer kes terperangkap dlm lift

      Delete
  7. bulan puasa pun cari benda yang tak ada akal langsung ke?

    ReplyDelete
  8. Setakatni Lya lum dapat lagi camni ..alhamdulillah semua ok jer hehehhe

    ReplyDelete
  9. Adehh... tak de kerja bulan2 puasa ni... sabar jelah.. :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. .bagus la x kena...

    ReplyDelete
  11. ahahahahaha... blog ni khas untuk 18SX atau tontonan U ....ekekekekeke.. :D

    ReplyDelete
  12. kadang kadang takde related jadi related pulak kan

    ReplyDelete
  13. so far tk pernah dpt plak pelik2 mcm ni. hahhaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah