Monday, July 7, 2014

Kenangan Bersama Blogger di Food Review Fish & Co Part 2

Hi u olls....akhirnya sampai part 2...hehehe.....ni sebab kes terlalu banyak amik gambar la ni...maka ada la 1 part lagi tinggal nanti...meh la tgok kenangan aku dengan blogger2 ni semua.....ntah bila la dapat jumpa diorang lagi....

 special thanks to Azlan Strider sebab dengan murah hati sudi jadi photographer...
 one more
 Si Azlan ni pandai guna hp...suh dia je...
 one more pose..
 last one
 blogger Ruby dengan anaknya yang cute mute....geram...
 ni request dari Azlan suruh amik candid....candid la sangat!!!
 sekali lagi wefie time Azlan yang snap...
 tertinjau2 masing2
 tolong la percaya ini bukan plate aku....
 plate yang kosong di atas adalah milik si Fadzi Razak
pose ngan Triple choc cake...

Perut sangat penuh masa ni sebab portion makanan tu sangat banyak...x mampu aku nak abihkan sensorang...eventhough choc cake ni pun aku x abih makan...rasa macam nak mintak tapau je...tp sedar diri masa tu...hahahahaha....mau kena bahan ngan si Azlan Strider tu kang....

eh aku ni tgh break kejap tau...nanti part 3 aku publish esok la eh...aku nak up ni pun terkejar2 hahahahahha...well...korang jangan bosan plak baca entry simple aku ni....aku baru nak sihat...mood nak mengarang tu masih di tepi laut...belum masuk ke dalam laut dalam lagi...so...x dapat nak up entry yang bagus2 ( hek eleh...bagus ke..)

see ya next entry....


11 comments:

  1. cuma kenal blogger azlan strider tu jer..lain2 x kenal..hihi...nih iftar sesama ke??

    ReplyDelete
  2. ok is is trying to trust that is not your plate...muahahahaha....

    ReplyDelete
  3. Percaya, percaya! SA tak makan banyak tu :) Mood dok kat tepi laut ye, hahaha.... ada-ada je SA nih!

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau ada event mcmni kan..

    ReplyDelete
  5. best2 tengok triple choc tu terus napsu membuak2 tak sabar nak try hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah