Friday, July 11, 2014

Food Republic @ One Utama Terbakar....


PETALING JAYA, (MLP) - Jika anda berada di Bandar Utama, anda mungkin boleh lihat kepulan asap yang timbul dari bahagian bangunan 'New Wing' pusat beli-belah One Utama.

Apabila Mylaunchpad News menanya bahagian pihak pusat membeli-belah tersebut, wakilnya sahkan bahawa kebakaran itu berlaku di dalam food court 'Food Republic'.

Salah sebuah gerai makan mengalami kebakaran kecil di dapur menyebabkan kepulan asap yang banyak dilihat dari luar bangunan. Buat sementara waktu ini,  'Food Republic' ditutup.

Wakil tersebut juga menyatakan dalam telefon bahawa mereka masih menyiasat punca kebakaran tersebut.

'Food Republic' berada di tingkat dua, bahagian 'New Wing' yang sama deret dengan 'Burger King' dan 'Big Apple'.



15 comments:

  1. semoga x ada apa2 yg serius berlaku

    ReplyDelete
  2. bahaya..semoga semuanya selamat.. :)

    ReplyDelete
  3. Buat bbq di bulan puasa ni. Terus kantoi. haha. Memandai je kan.

    ReplyDelete
  4. Huhuhu... terbakar ke? Moga takda insiden yang lebih serius dan semua orang selamat.

    ReplyDelete
  5. apa agaknya punca kebakaran tu eh, SA?..nasib baik bukan satu bangunan yg hangus

    ReplyDelete
  6. tengok asap berkepul2 tu macam teruk je
    Alhamdulillah lah kalau semua selamat
    Dugaan bulan puasa

    ReplyDelete
  7. Aikkk....terbakar sikit....tapi asap punya le banyak.....

    ReplyDelete
  8. Huishh... Besar tu dr api kecil tu.

    ReplyDelete
  9. ohh kalau deret big apple & burger king tu means tingkat atas..
    nasib tak meletop..huhu

    ReplyDelete
  10. uiks..bahaya betul kalau terbakar

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah