Friday, July 25, 2014

Kryolan Supra Open for Order on 4th August 2014


Korang tau kan aku ada jual Kryolan Supra foundation ni???

haaaa...ni nak habaq mai kat korang ( pe kes ckp utara?)..aku akan ambik order untuk foundation ni pada 4hb... lepas raya...
Stock yang ada adalah...

FS 38
NW
2W
3W

semua kaler tu di datangkan dalam bekas kecik ye...yang compact besar pun ada jual tp mahal harganya...

colour contoh kat atas tu eh...ikut kulit2 artis yang korang rasa sam macam kaler kulit korang...yang aku guna FS38...natural melayu macam Fasha Sandha...sangat2 best foundation ni...dah pakai foundation ni x yah nak tepek compact powder dah...cantik je...lagi cantik bila korang berpeluh..kaler jadi naik....

Harga RM45 including postage...

6 comments:

  1. tak tahu pulak akak jual foundation kryolan supra ni..dulu fiza pernah pakai..skang dah tukar brand lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang akak jual supra kryolan ni...tp ari tu dah abih stok..kalau fiza nak order bagi tau eh...

      Delete
  2. yg SA jual ni berapa gram? I ada tgk review ada 55 gram, 10 gram & 7 gram..
    hasil lepas apply kat muka cantik yer.. flawless je mcm pakai camera 360 hehehe

    ReplyDelete
  3. Hehe.. saya tak guna lagi.. (masih sekolah) <-- ceh alasan dia :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah