Friday, July 25, 2014

SABUN SUSU BERAS READY STOCK FOR SALE..

Cepat...cepat....stock x banyak sangat....hot item yang sangat2 laris...

Open order 4hb Ogos 2014



SABUN SUSU BERAS COLLAGEN
(Ready Stock )

SEDOZEN RM 42.00 ( Seketul RM3.50) 
aku x jual seketul2 dah ye...jual untuk sedozen sahaja atas permintaan supplier


KOS POS / KOS PENGHANTARAN
Kos pos laju semenanjung :
RM8

Kos pos laju Sarawak :
RM12

Kos pos laju Sabah :
RM14.00



Sabun Susu Beras Collagen ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk asli dari thailand yg terkenal serta diamalkan oleh gadis-dan juga orang dewasa. Bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit. Kita boleh lihat ramai gadis-gadis dari thailand memiliki kulit yg cantik, gebu dan cerah.

FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN:-
- meratakan tona kulit
- menganjalkan struktur kulit
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.

KANDUNGAN @ BAHAN:-
Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin, Collagen Powder

KHASIAT:-
- Membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang.
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:-
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari.
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan.

Cara-cara menggunakannya:-
- Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari.
- Urut dan gosok secara perlahan di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
- Ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di dalam kulit.

If interested kindly email me at 
suriaamanda@yahoo.com or add me at FB ( tgok kat atas sebelah sidebar tu)

9 comments:

  1. sila simpan stok sedozen untuk adikmu sabun susu beras collagen tu yer... stok sudah yilek pochik dah ni...

    ReplyDelete
  2. kite x leh pakai, kulit cam menegang semacam la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau x serasi jgn guna ye cik lily....

      Delete
  3. wah dah berbisneslah pulak..good luck yer

    ReplyDelete
  4. SA ada jual sabun muka Tanamera tak?? kalau ada bagi tau ek..
    susah nak carik sabun tu.. kalau I dah tak jual sabun kat saloon dia..

    ReplyDelete
  5. sy memg guna sabun nih kak...buat sbgai sabun mandi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah