Thursday, July 17, 2014

12 Ways To Stay Healthy During Ramadhan....

Hey korang....Something to share with u olls....12 ways to stay healthy. ..
Jom kita tengok apa yang menarik yang boleh di jadikan amalan untuk kita sepanjang bulan Ramadhan ini....bukan bulan puasa aje....bulan2 lain pun boleh diamalkan....

Kalau nak kekal sihat....jom tgok apa yang aku nak share...


Haaa....x susah pun nak kekal sihat sepanjang bulan Ramadhan kan...what we need Iis discipline and effort to stay health.....harap 12 tips diatas membantu korang untuk lebih sihat dan tampil menarik di hari raya nanti.....kalau badan x sihat....perut x sihat....macam mana nak raya kan?


Khidmat masyarakat 12 tips kekal sihat dibawakan oleh Suriaamanda dan Gaviscon.....

9 comments:

  1. InsyaAllah... Penting tu menjaga kesihatan di bulan Ramadan ni...kalau tak, rugilah terlepas segala ganjaran amal ibadat yang tidak dapat dilakukan kalau jatuh sakit.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak suria, biasanya sheila hari pertama atau kedua puasa je sedikit lemau. pastu terus semangat sket badan ni. hihi singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
  3. Disiplin tu yang penting nak manage semua benda kan :)

    ReplyDelete
  4. bagus info ni:) sy ada dapat email dari depa jugak untuk kongsi info sihat ni..:)

    ReplyDelete
  5. kadang tu tau...tp tetap jugak buat...hahahaha...

    ReplyDelete
  6. info yg bagus...thanks for sharing sis...

    ReplyDelete
  7. kalau tau pun kadang2 ttp terlajak haha tak tahan napsu :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah