Tuesday, July 8, 2014

Kemaruk Tajul Razin Dan Indah.....

Hero & Heroin Kerana Terpaksa Aku Relakan...


Sapa yang emosi tiap kali tgok drama adaptasi novel "Kerana Terpaksa Aku Relakan"....
Baik korang ngaku korang emosi x tgok citer ni...
Aku dh baca novel ni sebelum ni tau....so.. aku dh lepaskan emosi tu awal2 lg...
Tetapi...
Haaaaa....ada tetapi ok....bila layan version drama....aku plak terlebih emosi....bulan osa balik kul 5pm...dh masak bagai duk depan tv tgok citer ni...housemate dh berjangkit emosi dh...muahaha...semua kerana Indah dan Tajul Razin ni....
Hari ni kena awal2 masak sbb nak tgok sambungan....

Terbaca online news..
Dua hero dan heroin ni x kisah kalau bertemu jodoh selepas ni....maknanya cinta lokasi la kan...kalau itu yg terbaik x pe la kot....doakan aje....

Lambatnya kul 7pm.....

23 comments:

  1. saya pun dh mula emosi kenapa dgn zin tu akk..xfhm saya..>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sabar2...x lama lagi abih dah...

      Delete
  2. Mula-mula je terjebak, lepas tertinggal banyak episod, tengok gitu-gitu je. Feeling-feeling kena control kalau tidak kena jadi bahan gelak dek suami jek nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 bab diorang bercinta tu mmg feeling...kalau baca novel lagi feeling tau MD

      Delete
  3. kejap tengok kejap tak...berebut siaran dengan anak.

    ReplyDelete
  4. kemaruk jugaklah..tapi masa maghrib tak tengok sangat..tengok online je esoknya..huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha thu xpe kak...sy pn..tp sy thu zin bt gni ad sebab.cme yg geram sbb x thu ape benda.lgsg xde explanation.mak dia pon buat2 pelik.....pdhl dia thu indah n zin...pastu tgk zin ngn ilyana...dia pn hepi je...ak xphm la datuk tu

    ReplyDelete
  6. layan jugak drama ni online, suka.. walau ada jalan cerita yang macam tak logik, tapi i suka izreen ni.

    ReplyDelete
  7. Lorrr....jiwang rupanya.....den suka indah jer.....Tajul tak......ahakz

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tgk ending dia even dah baca novel..
    emo ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt emo kan Lyn even dah baca novel..

      Delete
  9. best tgk diorang.. memang setanding lyma la

    ReplyDelete
  10. Layan jugak tapi tak layan mana sangat sbb time tu sibuk duk bukak puasa ..TV jauh dari meja makan camner nak tgk hehhee ..lepoas bukak puasa solat magrib pastu baru layan kejap

    ReplyDelete
  11. haha samalah..ikut jugak cerita ni..tp kadang2 klu tak sempat nak buat cmna..klu ada masa tu pasti tgok

    ReplyDelete
  12. Dah jadi habit jugak tgk citer ni petang petang. Geran je. Kesian indah smlm kena penampar dgn ayah dia.

    ReplyDelete
  13. tak tengok pun huhuhu
    waktu tayangan nya kurang sesuai
    time orang nak berbuka, nak maghrib tu lah dia tayang kang
    kalau tengok pon dah nak hujung2 tuh
    aish
    takpe layan kat tonton je nanti hihi

    ReplyDelete
  14. Alahaiii..tak sompek mak nak tgk citer drama2 taim magrib ni SA..mana nak siapkan makan lg..mana nak siapkan diri lg. Huhuhu

    ReplyDelete
  15. tak pernah layan cerita ni.. tak sompek.
    nak tgk online kat opis pn bz.. tp I layan cerita ramadan jangan pergi

    ReplyDelete
  16. X pnh tgk citer ni.. X smpt nk.lyn..

    ReplyDelete
  17. layan jer layan layan layan..ada masa leh la layan ..hehehe ..sekarang tak sempat dah sebb sibuk nak siapkan diri ntuk bukak puasa ..

    ReplyDelete
  18. cinta lokasi nie agak berisiko sikit..takut nanti bila dah takde lokasi, cinta pun hilang..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. tfk ending citer nih buat ati geram aje

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah