Saturday, July 26, 2014

Jumpa Di Vincci Akhirnya..

Assalamualaikum. .aku dh ada kat umah Seremban...merasa naik komuter berpusu2..punya la ramai orang..ingat  xde la pack sangat..nauzubillah..biasa la kot perayaan...korang dh sampai kampung ke?

Lepas berbuka semalam bawak Dania pi cari kasut kat Palm Mall...pun ramai orang...x sempat nak explore lebih2..terus tuju ke Vincci...sebelum tu cari kat Bata xde size..almaklumlah anak dara aku ni walau umur 13 tahun tp badan dah mcm umur 14 thn..
Lom tgok kaki size dewasa tu...


Mama sempat rembat sepasang sandal...jadi la dari xde...sandal yg ada dah nazak sangat dh..


Cantik x? Ini la kasut or sandal baru Dania... size 6 hoke....2 minghu cari kasut jumpa kat Vincci..aduhai anakku..payahnya mencari kasut awak....size lebih kurang dengan mama..mama pun pakai size 5....


Total damage for kasut..RM110.40..sib baik ada less 20% untuk sepasang kasut....
Megah dia bila dapat kasut mahal...lagi lebar senyum bila makcik2 puji kasut kakak Dania cantik...raya untuk budak2 kan...alhamdulillah puasanya masih penuh.....tiap2 tahun memang puasa penuh.. tahun ni mmg berhabis untuk Dania...sama macam tahun2 lepas....aku kerja kuat untuk Dania kan..bukan untuk sesapa lain pun selain keluarga...

Nanti aku citer bab persiapan baju raya plak eh.. .


8 comments:

  1. salam pagi kak...oo..dah bercuti ye..wah cantik kasut dania..kalah mak dia..

    ReplyDelete
  2. hye..syira jalan-jalan pagi terbang melayang ke blog anda sebelum pulang ke kampung :D
    maaf zahir batin !

    ReplyDelete
  3. size 6 Dania?? auntie pun size 6 okeh... hehehehhee

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum suria...selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama yer...;)

    ReplyDelete
  5. kita ni susah pulak nak cari kasut sebab kaki size 3 1/2 jer.. vinci dulu byk size 3 tp skrg makin kurang pulak

    ReplyDelete
  6. mak aiii size 6 kasut dania..fiza pakai size5 je..ntah² dia ladi tinggi dari fiza..huhu.cantik sandal..lom sempat pergi palm mall lagi..esok baru balik pilah

    ReplyDelete
  7. Haha.. dah boleh kongsi kasut dengan mummy dia :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah