Monday, July 7, 2014

Kenangan Bersama Blogger di Food Review Fish & Co Part 1

Assalammualaikum...
Patutnya dah lama abih dah kisah food review Fish & Co ni...memandangkan aku x sihat last week dan jugak beberapa hari selepas tu...makanya tertangguh la citer pasal ni...orang lain dah start dah citer...sebenarnya dah up satu entry official last week...ni kira sambungan la kan...rasanya ada lagi 2 part nak kena up kat blog ni...hahaha...Suriaamanda kalau x berpart2 entry nyer memang x sah la kan...hahahaha... 


selalu tgok blogger lain sure amik gambo sudu garfu ni...aku pun x lepas peluang


Header blog on the table...


alas plate berbentuk ikan...hahahaha


Kami bergroup wefie...Azlan guna hp aku baru nampak semua...


 one more time


inilah blogger yang aku nak sangat2 jumpa tau....CIK LILY PUTIH ada citer kelakar sebenarnya...aku ngan si Azlan masa mula2 sampai memang nampak husband Cik Lily, memang dah agak sure cik lily ada sebab blogger2 lain pun ada...


one more snap with Cik Lily..


Fadzi Razak blogger pertama yang call aku masa tu..segan nak masuk sensorang katanya...


comel dua2nya....Mocchi Tan...


dengan Mochi...x sangka jugak rumah family dia kat Kepong Sentral Condo...sama lor...tp x pernah jumpa...


Azlan Strider...percaya x aku ckp kitorang selalu komen2 kat blog dan FB jer...pas tu kan...on that day pi food review ni...baru jumpa first time...opis dia ngan opis aku dekat...kata dia la...so we decided  pergi sama2...so far ok la adik aku ni....peramah...macam dah kenal 8 tahun...hahahahaha 

free style dari kami...

Korang kalau nak kenal mereka2 yang aku jumpa ni boleh je pi kat link yang aku bagi tu ye...percaya lah mereka adalah awesome...sekali korang kenal..memang korang selesa selamanya...apa ayat aku ni..hahahah...

so...selamat berkenalan...sapa lagi nak jumpa aku lepas raya nanti? nak jemput rumah terbuka ke? oii...posa pun x abih la...ok2...ada sapa2 nak ajak aku buka posa sama2?
MEH LER AJAK....


22 comments:

  1. hampa makan kat mana ni awat yg nampak urban sangat kedai ni..huhuhuh....teringin nak p wei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fish&co restaurant kat Pavilion...nak pi? Jom la...hihihiji

      Delete
  2. Kerlasssssss siap ada header blog wokeh buat food review...like it...ini baru betul2 seronok nak jalankan food review...besttt ye fish &co...leh cuba ni nanti...yeyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya Ju memang kena pi cuba makan kat sini sebab Ju suka explore kan?

      Delete
  3. Replies
    1. sungguh meriah...nak2 bila dah kenal ramai blogger...

      Delete
  4. memang seronok kalau dah jumpe blogger² lain..bila beramah mesra alam maya teringin beramah mesra in reality pulak kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Fiza..next nak jumpa fiza plak..rumah dah dekat..x tau bila boleh jumpa...

      Delete
  5. seronok dapt buat food review...jb ni tadak...hampeh je..hihi..by the way..memang best kan jumpa blogger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa,,jgn ckp mcm tu...mesti ada peluang nanti tu kan...

      Delete
  6. alamak Mr Big lagi glamer dari I, ishkkk jatuh saham I lepas ni.... hehehehhehee... dapat jugak kite jumpa kan akhirnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..tu la....akhirnya...Mr Big yang i cam dulu kan...hehehehe

      Delete
  7. Nice.... ada cerita bersiri yea....mesti kes banyak snap gambar kan....hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa....tu la pasal kan...banyak sgt gamba..x up mcm x best dan x lengkap plak...

      Delete
  8. Wah. Bestnya. Tak pernah jumpa mana2 blogger pun.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. wahhh...bulan puasa baru seminggu akak dah berita pasal rumah terbuka...hehehe..tapi kalau ada rumah terbuka stok gak pegi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. dengan cik lily putih jer pernah jumpa.

    ReplyDelete
  11. wah bestnye bestnye dpt jmp blogger

    ReplyDelete
  12. untungkan dapat join event dari alam maya terus ke alam nyata..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah