Wednesday, July 16, 2014

WW ~ CDM 25


Gelak aku dapat whatsaap ni....free2 je minah ni popular sekarang..
If aku kat tempat dia...aku rasa aku x buat mcm tu kot...
Aku still bleh tolerate lg kot....malu weh...terpekik terlolong mcm tu....tgok fb dia bukan main manis sopan lg orangnya....nampaknya lepas ni jualan besi penguNci stereng keta tu akan naik la kan....


12 comments:

  1. kes apa ni ya..hehe..timm agak terpinga2..byk gila cerita psal pompuan kereta peugeot ni??

    ReplyDelete
  2. free dalam masa less than 24 hours...

    ReplyDelete
  3. haha..tak sempat lagi nak tengok video pasal awek nie.kak,,kad raya dah sampai,..tq ye

    ReplyDelete
  4. Kesian dia... popular juga stereng lock tu Suria :)

    ReplyDelete
  5. rasa rasanya payah la minah ni nak keluar beraya tahun ni...hahahaha

    ReplyDelete
  6. troll sungguhlah minah ni.. famous.
    peugeot jeeeee pun.. kekeke..

    ReplyDelete
  7. tula..malu tengok kelakuan dia..siap hentak kereta uncle tu..lagi dasyat..bikin jalan jammed jek

    ReplyDelete
  8. Akak ada jugak pengunci setereng cam tu...kehkehkeh...

    ReplyDelete
  9. jadikan pengajaran untuk semua kan

    ReplyDelete
  10. betul tu kak..aritu kemain gangter lagi..pastu dapat masuk radio ngan tv tersengih-sengih macam kerang busuk..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. haha memang jadi bahan lah dia tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah