Tuesday, July 29, 2014

Raya Family Suriaamanda & Waris Mahawa

Alhamdulillah. ..leganya bila raya pertama dah selesai...hari ni hari raya yang ke 2...tp sebab semalam makan x tentu hala mak dan abah aku diserang cirit birit...kesian betul..
Memang x la kemana2 hari ni....

Meh tgok raya pertama semalam...


Jalan for sure mmg jammed...


Family photo depan rumah arwah Wan...


Second take...x cukup ni sbb family adik aku Lisa dah balik awal...


Last take....


Ni semua keturunan atau Waris Mahawa..ITupun x complete


Macam2 ragam ada...selfie monopod mmg x tinggal...

Riuh rendah keluarga kami...cuma x semua balik berkumpul...
Ada ramai lg sebenarnya.....tp bila masing2 dah ada turn keluarga masing2

Candid tetap ada kan...

Bila dh ramai2 ni mmg la riuh..anak2 kecik pun x selesa....
Aku ada buat photo session tp xde la nak up kat sini...aku dh upload byk kat FB...
Sapa yg friend ngan aku kat fb ada yg dh tgok kot...hihihi...mls nak letak byk2 sbb lately ni ada yg x suka aku up gambar2 personal aku...mcm2 kutukan dari org yg x suka aku show off...so after this no more my personal photo kecuali yg untuk event dan  produk review sahaja...

See ya korang next entry....


14 comments:

  1. sangat meriah...salam aidilfitri dari saya dan keluarga..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya aidilfitri buat Hanafi and family...

      Delete
  2. Meriahnya raya satu keluarga berkumpul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...harus meriah dear..baru la raya...

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Follow me ya. thanks a lot
    http://www.mamamyja.com/2014/07/wordless-wednesday-raya-pertama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin. ..insyaallah..nanti SA terjah...

      Delete
  4. Meriah jugak nampaknya tu SA. Ada jugak ye yang tak suka kita upload gambar sendiri. Kita punya blog sukati kita la nak buat apa. Biarkan je orang yang macam tu. Jangan nak diturutkan sangat kehendak diorang.

    ReplyDelete
  5. wahhh...Keluarga besar, meriahnya suasana.... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. bila sekali sekala berkumpul meriahkan kak

    ReplyDelete
  7. meriahnya...best sekali sekala berkumpul kan kak

    ReplyDelete
  8. sukanya bila ramai2 berkumpul dihari raya.. meriah & macam2 ragam..

    ReplyDelete
  9. Mak aiii meriahnyherrr ....TERBAIK la SA & Family

    ReplyDelete
  10. Seronok bila dapat kumpul ramai2 kan

    ReplyDelete
  11. seronok berkumpul ramai ramai sefamily beraya :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah