Tuesday, July 8, 2014

Mama & Dania Bersama Selamanya.......

Hi korang....
Seriously aku x pernah share gambar dengan Dania ni kat mana2, rasanya even kat Facebook pun...gambar ni sangat2 bermakna dalam hidup aku...ingat nak buat photobook lepas tengok Farah Bubblynotes dan Sally Samsaiman buat ari tu...sejak tu aku duk mengumpul gambar dan aku sangat2 tertarik nak jadikan photobook...ye la mana tau kan...umur x panjang..at least ada kenangan aku abadikan untuk Ainnul Dania Huda satu2nya harta dunia akhirat aku....

Kat mana sesi photoshoot ni....of course la betul2 tengah laman kat Istana Lama Seri Menanti...pesal xde gambo Istana? ala...nanti2 la aku buat throwback eh....cute x Dania masa ni? la ni if korang tgok dah macam anak dara dah...dah nak sama tinggi ngan mama....oh my Dania.....mama really miss you so much...

 renungan mata kami yang sungguh bermakna...kami mendambakan kebahagiaan yang belum bertandang
 gambar ni aku jadikan background desktop kat opis...
 alamak...heyy,...suka la candid ni...
anak dan emak....ada rupa anak beranak x?cheeky dan comel x Dania?

Special thanks to my kazen Shahir for this photo session dan jugak si kudut adik bongsuku...
kalau dah buat photobook nanti aku share ngan korang eh...ingat kan semua gambar2 yang aku snap aku nak buat photo album...photobook la...mcm sayang la..gambar beribu tapi x cuci pun kan?okey nanti aku terjah Groupon...selalu diorang buat sale kat situ kan...hehehehe...ke antara korang ada contact?

20 comments:

  1. alololo comelnyee anak dengan maknye..sweet.. :)

    ReplyDelete
  2. try pixajoy..photobook ok juga..

    ReplyDelete
  3. Sweet mak n anak ni.....semoga bahagia selamanya....

    ReplyDelete
  4. sweet..harta dunia akhirat kan kak!

    ReplyDelete
  5. 2 beranak yang sweet sangat..:)

    ReplyDelete
  6. Betullah buat photobook adalah cara simpan gambar yg praktikal sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. cantik along! mcm adik ngan kakak....dah nampak mcm kawan baik jek....

    along cantik rambut along...

    ReplyDelete
  8. So sweet tengok gambar Mama dan Dania. Cair hati ni, terharu pun ye juga. Saya pun belum berphotobook lagi. Hari tu dapat free dari Lyd, boleh pulak tak buat sampailah dah expired. Sibuklah konon. Abadikan dlm photobook gambar macam ni, SA memang boleh jadi kenangan terindah sepanjang hidup :)

    ReplyDelete
  9. anak dara dah dania ni...kejap jer masa berlalu kan..

    ReplyDelete
  10. boleh order terus kat pixajoy kak..dha buat photobook/photoalbum adalah kenangan nanti :)

    ReplyDelete
  11. Dua2 comel kiut miut gituu ..Salam untuk dania ya SA..

    ReplyDelete
  12. gambar background desktop tu lawa..yg lain pun lawa..pixajoy pun sellau gak wat sale..terjah je web dia

    ReplyDelete
  13. X oandai la nak buat photobook. Dania tu darjah brp. Ke sebaya dgn anak akk.

    ReplyDelete
  14. comel la gambar ni...
    rupa dania ada rope anak shahruk khan yg movie kuch kuch ho ta hai tu..
    hehe.. comel....

    ReplyDelete
  15. cantik rambut u.. nampak lebat sangat..
    hi dania.. comelnya.. skrg dah bambam.. hehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah