Wednesday, July 30, 2014

Frozen Versi Raya...


Comel x...comel x..version Raya plak hoke....dh jadi fenomena dah citer Frozen ni...
Si kembar pun beraya pakai gown Frozen dah..sib baik xde size Untuk kakak Dania...kalau x...sure terjebak jugak...
Comel jerk tgok gambo Elsa nih..Itu je pun nama yg aku tau..ngeh2....

Traffic blog merudum eh...arh...x kisah la....aku update je hari2....

9 comments:

  1. Kreatif betul sapa yang buat versi raya ni. Hehe. Budak2 memang suka betul dengan princess frozen ni.

    ReplyDelete
  2. uiks....Frozen pun beraya jugak rupanya....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Aah traffic mcm siput sedut 3 hari ni. Blog pun sunyi sepi.
    Tapi saya sama macam Along, update je mana entry yang dah ada dalam draft hehe

    ReplyDelete
  4. Comelllllllllllllllllllllllll .............suka suka suka

    ReplyDelete
  5. comel versi bertudung ni..ayu dan sopan lagi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah