Sunday, July 6, 2014

Qhaira Berborak Dengan Atuk

Hi korang....

Selamat hari Ahad...korang buat apa tu? ada yang sambung tido lagi ke?? aku dah penat tido dah...hari2 kerja aku tido...bangun tido..makan skit...makan ubat then tido balik...ye..aku masih belum boleh berpuasa sebab kena makan ubat ikut time...pas tu tido lagi...rasanya dah terlebih tido dah kot....asal telan ubat je aku tido...tido dalam jangkamasa yang lama plak tu....

Hari ni nak citer pasal Qhaira...dah nak masuk 4 bulan ni....Qhaira dah pandai macam2, dah kenal orang...dah pandai menyembur...dan dah pandai berborak dah....cuma silap aku x rakam dia berborak ngan atuk...setakat ni atuk dan kakak Dania je berjaya buat dia berborak lama....

bulat x saya???
ntah apa la dia berborak tu.....

herot benget mulut dia berborak ha.....geram tgoknya....muncung2 mulutnya.....kalau korang tengok memang geram je.....time ni dia nak mandi...atuk plak amik...atuk layan borak..wahhh....bukan main lagi dia...
melayan betul ...

Tahun ni seronok raya ramai anak buah....tgh fikir dan congak2 ni..berapa nak bagi duit raya tahun ni....

9 comments:

  1. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
    Nanti jemput join GA saya ye :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  2. Bestnya dpt berborak dgn baby ... geram tengok mulut dorang muncung camtu :)

    ReplyDelete
  3. comelnya dia..excited dia bersembang tu ye..fiza pun berkira kira berapa nak bagi duit raya kat anak buah yang ramai tu..huhu

    ReplyDelete
  4. Alahai geram nak peluk la tgk Qaira ni...cium sikit meh meh :))

    ReplyDelete
  5. dia dah kenal orang..dan salah sorang adalah atuknya...

    ReplyDelete
  6. pedal budak kecik nih bambam???

    ReplyDelete
  7. Alooo dah besar ni lain sket dah muka..
    comelllnya suka mata Qhaira

    ReplyDelete
  8. Smngt nk borak smp muncung .. ...

    ReplyDelete
  9. BUlatnya dia.....kena banyak berinteraksi dengan baby. baru dia pun aktif

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah