Tuesday, July 1, 2014

"Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi"


Syarat2nya:

1. Make sure korang blogger MALAYSIA.
2. Follow blog saya.
3. Buat entry,copy banner di atas tepek dalam entry dan tajuk entry "Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi"
4. Dah siap entry,submit link entry di kotak komen entry nih ye..
5. Segmen nih dibuka mulai 01/07/14 jam 12.30 malam sehingga 02/07/14 12.30 malam.
6. Hanya 20 orang yang bertuah akan terpilih untuk menerima kad raya daripada saya. So,siapa cepat dia dapat.

13 comments:

  1. rajinnya bersegmen...semoga berjaya ye... :D

    ReplyDelete
  2. semoga terpilih kak oii...! bila nak bg kad raya kat Sally? :P

    ReplyDelete
  3. Susah nak dpt kad raya kan sekarang ni..
    Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  4. Wahh lama tak dapat kad raya dari someone... :) dah ramai tak buat ...

    ReplyDelete
  5. gud luck kak..selamat bersegmen..
    ecah follow sini.. #1066

    ReplyDelete
  6. Good luck and all the best kak..menabung KKBOX sini...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. moga2 terpilih ye :) singgah bw sini

    ReplyDelete
  8. Good luck!
    Bw :)
    Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com
    Irra follow blog ni
    Selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah