Saturday, July 5, 2014

Palm Mall Kemayan Square Seremban

Hi korang...Pall Mall merupakan satu lagi pusat beli belah terbaru di Seremban dan terletakdi Kemayan Square bersebelahan KPJ Seremban...bangunan ni dah lama terbengkalai lebih 10 tahun rasanya...tau2 diorang dh renovate dan dah buat soft launching pun last month...aku belum berpeluang nak explore lagi mall baru ni tp apa yg aku nampak semua yg ada kat sini adalah yg branded2....restoran Black Canyon pun ada...kebetulan aku dilevel 1 KPJ so sempat la snap 2 keping gambar ni....


Nanpak Branded Outlet dan Sushi King?


Boleh tahan jugak besarnya mall ni....ada Burger King Drive Thru...
Seronok la orang Seremban x perlu nak  turun KL lg dh...kat Seremban pun dh ada macam2...Kat Senawang pun dh nak bina Mydin mall lg satu....aduhai makin byk la plak mall dan makin sesak plak nanti...confirm sana sini jammed.. 

Tunggu Pall Mall ni buat grand launching baru bleh terjah....cuma tgh pelik mcm mn nak parking kat area tuh.....sekarang pun dah sesak....
Sabar je la....



9 comments:

  1. tak sabar nak tunggu pall mall bukak..heee..mydin lagi satu? kat mana pulak kak?

    ReplyDelete
  2. wooow 10 tahun terbengkalai ?? jeng jeng jeng :P

    ReplyDelete
  3. ade mydin nak bukak dekat senanwang?? wahhh.. umah anis dh dekat ngan senawang...hihi.. makin sibuk la jalan kan.. skrg pon dh sibuk..

    ReplyDelete
  4. dah membangun dah kt negeri smbilan ni kan..

    ReplyDelete
  5. makin majukan negeri sembilan?

    ReplyDelete
  6. Dah semakin membangun dan berkembang

    ReplyDelete
  7. Menarik.. boleh singgah klu ada ke area tu nanti...

    ReplyDelete
  8. sy nampak dr tepi jln je kak..xprnh sggah pun

    ReplyDelete
  9. I cuma tau seremban prade je kat seremban.. lain2 mall yang baru2 semua tak tau.. hahah kesian kannn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah