Tuesday, July 22, 2014

Pilihan Suria Amanda

Apalah yang si Suria Amanda ni makan kan.....hihihi....aku berjaya x amik nasi...aku just makan lauk pauk dan buah2 je...xde aku makan berat2 de....kang ada plak tersandar dalam komuter kan....

Meh tgok apa aku makan



Kambing panggang


Kuih muih


Satay ayam n daging

First round dh kenyang...relaks jap...


Pas tu amik buah


Sup kambing 


Chicken grill...

Ye....semua tu aku mkn abih la....x abih caner plak...lagipun portion sikit je....syg plak if x abih....even mkn free pun x kan nak membazir so aku tau kemampuan aku...xdenya aku mentamak...org tamak selalu rugi kan...

Balik pun terlelap dlm komuter.....hahaha...ye la aku ngaku...aku kuat tido...hahaha....

Korang kalau nak mkn kat BGR ni pergi la...aku mmg recommend sgt... cuma korang buat arrangement betul2 la....x nak kekeliruan berlaku kan....

Ok nanti aku up lg entry makan2 iftar aku....


19 comments:

  1. bestnya kak tapi saya confirm tak habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amik sikit je portion tu ainim...ikut kemampuan perut kita

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah semua yg SA amik semua sedap mak

      Delete
  3. Macam sedap jer macam best jerr

    ReplyDelete
  4. Alahai tak makan nasi la pulak ...

    ReplyDelete
  5. kambing panggang tu yg takleh tahan tu

    ReplyDelete
  6. Hari tu masa IBB, layan jugak makan kambing panggang... layanzz.. :D

    ReplyDelete
  7. Waka....waka......den bab yg tertido dlm komuter tu plak yg best baca.........musti kekenyangan sangat sangat.....waka....waka....ahakz....

    ReplyDelete
  8. Diet ker?..ekekekekeke... kalau saya gi pun saya makan lauk dulu/...pastu last sekali baru amik nasi... :D

    ReplyDelete
  9. Tak dan nk makan nasi kan hehe :)

    ReplyDelete
  10. adehh banyak menu kambing ye..tak makan kambing plak

    ReplyDelete
  11. satay..daging kambing bakar..gluppp

    ReplyDelete
  12. Kambing panggang kambing panggang huhuhuhu........

    ReplyDelete
  13. kalau ambik nasik cpt kenyang.. SA makan lauk2 je pn dah kekenyangan. tp better mcm tu kannn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah