Wednesday, July 2, 2014

Sehabis Comel Lettew !!!!!

Korang jangan nak gelak eh.....ada kena sekeh kang...hahaha...terus tergelak plak....aku gelak x pe sbb gambo aku...
Ni la aksi kami dua beradik frust x dapat tgok Transformer last week....
Kelakar???? Sumpah this is the Last la aku bergambar mcm ni...buruk plak aku rasa..
Tp si Azlan Strider bleh tanya kat Ig 
Yang mana Optimus Prime ngan Megatron...
Korang rasa?????

Azlan Strider hang tunggu na...cheq tau nak balas camana....


24 comments:

  1. kenapa tak booking online... kan senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Booking online pun dh penuh MBO ngan TGV..

      Delete
  2. ganasnya muka kak..jangan akak jadi transformer dah ler...hihihi..

    ReplyDelete
  3. Haha.. Comel sgt... Rasa nj tenyeh je dua-dua... Haha

    ReplyDelete
  4. sekali sekala ok.. kalau selalu tu kang org kata tebiat pulak. kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala la tepek kat sini...huhu

      Delete
  5. gelak sakan umi sambil tutup mulut takut tuan umah sekeh hehehehe :D

    ReplyDelete
  6. konon muka ganas le tuu...haha

    ReplyDelete
  7. hahahhaa terpaksa gelak Suria.. ade2 kamu berdua ni tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...kami berdua mmg sengal skit kak...

      Delete
  8. optimus prime tgk pun takut ni!
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi doc...dh gang azlan strider eh....

      Delete
  9. hahahahahaha.... dua-dua megatron ni sbb muka ganas abis.... hihihihihi... :D

    ReplyDelete
  10. dah habis ke tayangannya kat panggung SA?

    ReplyDelete
  11. hahah comel kew?? pfffttt
    eh kesiannya tk dpt tgk.. last week Nizam pergi layan sorang2 je tgk transformers.
    Bangun tido je terus tnya I nak ikut ke tak.. i kata u pergi lah layan sorang2.. terus dia book ticket online.. mandi2 terus pergi sorang2.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. Rasa memang nak gelak dulu baru komen. Jangan marah tau, tak baik marah orang bulan puasa cam ni :)

    Hehehe...memang tak tahu nak komen camna gambar ni. Ni kira cakap berlapislah yek, SA - toksahlah ambik gambar rupa gini lagi akan datang :)

    ReplyDelete
  13. Eh, dah komen tetiba hang pulak pc nih!

    Gelak dulu sebelum komen boleh tak, SA. Sebab tak tahan nak gelak nih. Tak boleh control dah ...

    Camna nak cakap ya. Ni kira cakap berlapiklah yek. Kalau boleh next time tak payahlah ambil gambar gaya gini lagi. Buat gelak jek nanti. Hehehe...

    Adui, sakitlah kena hempuk!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah