Monday, June 9, 2014

FIFA World Cup Brazil 2014..

Sapa kata perempuan x minat bola?

Aku suka tapi xde la fanatic sangat...hahahaha...boleh x jawab macam tu....so sapa team kegemaran aku?

Aku pilih Spain tahun ni....x tau la mampu ke tak aku berjaga nak tgok bola nanti....

Bila ni? 12 June sampai 13 July......so ramai la nanti yang akan bersengkang mata tgok World Cup....jangan ramai mc dh la kan...hihihi....




GROUP A
Brazil
Croatia
Mexico
Cameroon

GROUP B
Spain
Netherlands
Chile
Australia

GROUP C
Colombia
Greece
Côte d'Ivoire
Japan

GROUP D
Uruguay
Costa Rica
England
Italy

GROUP E
Switzerland
Ecuador
France
Honduras

GROUP F
Argentina
Bosnia and Herzegovina
Iran
Nigeria

GROUP G
Germany
Portugal
Ghana
USA

GROUP H
Belgium
Algeria
Russia
Korea Republic

details lengkap korang boleh tgok official world cup Brazil website


SUMBER GOOGLE

6 comments:

  1. kaksura memang minat bola..minat Argentina sbb ada Messi..hehe..

    ReplyDelete
  2. dulu pernah suka tengok bola..pastu anti bola..now suka balik sebab selalu teman husband tengok bola..suka gitu je la tak fanatik macam akak cakap :)

    ReplyDelete
  3. cantek laa kita...tahun nie kita sama2 sokong SPAIN...hehehe sepp skit!!!!

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Tak pilih lagi minat sapa tahun ni... Hehe...

    ReplyDelete
  5. SA minat bola ke??
    i ni bukan kakibola.. FIFA ke FIFO ke FOFO ke semua I tak reti.. hahaha dasar kaki bangku kannn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah