Wednesday, June 25, 2014

Hantu Kasut...


Hantu kasut???? Ada ke istilah hantu kasut?haha...ikutkan baru je beli sandal ari tu kan..ni beli lg...ni gara2 tersampuk la ni last weekend..ada member sales kat Jusco..saje belek2..test2 sekali ter...berkenan ngan sandal ni ha...eh sandal ke kasut ni? Ah belasah je la...janji korang faham...


Jenama Alain Delon


RMRM54.95 after 50% less....

X tinggi x rendah sgt2 comfort....

Now dah selamat letak kat opis...konon2 nk pakai raya...tp non hadonya....
Aku mmg dh beli xde nak simpan2 de...terus pakai...cuma kaki melecet skit
Kawan opis ckp ko x gigit kasut tu..sbb tu la ko kena gigit..
Gigit kasut???
X relevan kan...


12 comments:

  1. pompuan mmg kena ada banyak koleksi kasut, nak matching dgn baju :)

    ReplyDelete
  2. Kasut Mia pun mostly semua jenis camni ... selesa pakai kan :)

    ReplyDelete
  3. Hehehe tak menyempat nak buat raya terus pakai ...
    Ada ke GIGIT kasut ..kuakuakuakua..

    ReplyDelete
  4. Gigit kasut? Kawan ktepun pernah cakap mcm tu jugak kak

    ReplyDelete
  5. Gigit kasut tu dari zaman muda remaja dah mencubanya takda juga nampak keberkesanannya :) Cantiklah wedges cam ni. Leh jalan lenggang-lenggang lelebih sikit macam model.

    ReplyDelete
  6. relevan jugak gigit kasut tu.. lyn pernah try and yes tak melecet pun..
    skrg dah pakai satu brand tu tak yah nak gigit lagi dah..

    ReplyDelete
  7. Hari tu pi midvalley nak cari kasut gak tp x jumpa yg berkenan.

    ReplyDelete
  8. huiyo harga asal RM1++. mak aih. naseb baik ade less hihih

    ReplyDelete
  9. Itulah masalah kalau beli awal.tak sempat tunggu raya pun.

    ReplyDelete
  10. Wahh... jadi pengumpul kasut ok juga...

    ReplyDelete
  11. even simple tapi cantik..biasalah kak..alau ade sales pasti tergoda punye..hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah