Monday, June 23, 2014

Puas Hati Abah....

Pusing sana pusing sini mencari seluar utk abah...baju dh dapat 3 helai dh untuk Raya nanti...seluar pun mak nak abah beli 3 helai....ko tgok mak aku sporting giler...nanti citer bab baju dan jenama yg mak pilih untuk dia jugak dan mendapat sokongan dari aku ngan si kudut.....dah dapat seluar dah byr nak plak pi potong kaki seluar kan...3 helai lain2 jenama lain2 kaunter...berpeluh keti weh.....tp demi abah kuturutkan jua.....


Masa ni belek2 kat Renoma Section...x de size plak.....


Tu baju kat kudut tu jenama Alain Delon kalau x salah


Abah ni berkenan yg new arrival je...yg less 70-80% dia x berkenan....tp x beli la...tetap amik yg betul2 less


Pusing situ nampak cantik...pusing sini pun cantik.....hati dh x keruan...


Ok...ok...dh...sila bayar ye...top up plastik sekali...x kan nk pikul plak baju tu semua....

Settle bab abah...kami jalan2 lagi floor lain sementara nak tunggu seluar abah siap....ronda2 pas tu abah belek kasut...layankan aje tp dia x berkenan...cukup 20 minit tugas aku pi kutip semua seluar...mak abah releks kat sofa kat area kasut tu....aku jugak yg menambah peluh kat keti....

Ok dh kutip seluar kita pi cari baju mak plak....

See ya next entry tgok mak pilih baju jenama apa.....



16 comments:

  1. shopping raya awal2 yer akak..bgus2..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiap2 tahun mmg shopping awal timm...senang...

      Delete
  2. curlasss abah..
    cukup ke 3 pasang tu bah?? nanti nak dekat poser dok suruh anak sulong abah beli lagi 2 pasang yeh.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu dh wajib dh tu....mmg tiap2 tahun ada...

      Delete
  3. wahh banyak tu shopping :) baru pueh ati den gitu

    ReplyDelete
  4. seronok abah...dapat seluar baju raya dah...3 helai lagi.

    ReplyDelete
  5. org baru keluar surat kobar...mana usha baju less kak..hahahaha...kata dah femes... :P

    *gurau gurau

    ReplyDelete
  6. suka nampak abah dapat seluar ... ;)

    ReplyDelete
  7. Wah! bawa abah shoping baju raya ekk.... oklah tu...baru 3 pasang...hehe..

    ReplyDelete
  8. amboiii abahhh..raya sakan ni nanti :)

    ReplyDelete
  9. tumpang seronok nengok SA sekeluarga bershopping..seronok ya abah dpt baju raya...:)

    ReplyDelete
  10. Wah.. awal buat persiapan... serinok shopping sekelurga kn...

    ReplyDelete
  11. Senang dah shopping untuk raya sebelum puasa. Kalau tidak lagilah basah ketiak, tekak pun perit menahan dahaga...

    ReplyDelete
  12. fuyooo ! caya laa.. Zara pon plan nak bli pakaian raya awal2 ni.. tp blm ada masa nak bgerak .. huhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah