Saturday, June 21, 2014

MEGA BAZAAR 2014

Sumber FB

Bermula esok hingga Ahad dari jam 10 pagi hingga ke 10 malam anda berpeluang untuk "SHOPPING" sakan di Eh Eh Mega Bazaar 2014. 

Bertempat di MAEPS Serdang, bazaar online terbesar Malaysia ini sedia menanti kunjungan anda ke lebih 1000 booth termasuk 60 selebriti menjual seribu satu barangan pada HARGA PALING RENDAH. 

Pastikan anda meluangkan masa untuk ke Eh Eh Mega Bazaar 2014 esok selain mengambil peluang menyertai cabutan bertuah yang disediakan..

Korang pergi tak? sapa2 yang pergi tu update eh...aku kat Sogo ni teman parent aku shopping...
heheheh...x dan nak pi sana sebab confirm sesak...Mak Abah sure x larat...

7 comments:

  1. Kawan kita ada bukak booth jgk kt situ!! Jual takoyaki frozen..hihi..

    ReplyDelete
  2. alaaaa nak pergi tapi da balik penang :O

    ReplyDelete
  3. alahai pokai2 ni xdapek la nak pegi

    ReplyDelete
  4. Tak berkesempatan nak pergi..huhu..

    ReplyDelete
  5. Hehehe Lya kat Kuantan ..jauh lernak pergi SA ...huhuhu ..

    ReplyDelete
  6. dengar kata sampai 40k orang dapat yer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah