Thursday, June 5, 2014

Kerana Terpaksa Aku Relakan Versi Drama

Sumber FB

Korang tgok x citer kat tv3 setiap kul 7mlm? Ala....citer adaptasi novel Umie Nadzimah tu...
Sebelum ni aku dh khatam baca versi novel dah...mmg best giler baca novel siap feeling2 lg...Untuk version drama plak aku x bape enjoy sbb Indah yg digambarkan adalah lemah lembut dan tegas bukan kelam kabut mcm lakonan Izreen Azminda tu....tp enjoy gak la tgok...just buat darah aku sgt2 mendidih tgok lakonan si wati yg huiiiiii.....
Rasa macam nak pijak2 je.....kalau la wujud orang macam ni....mmg x tau la nak kata apa
Kalau jd kat adik beradik aku mmg la aku pijak2 ppuan jenis mcm tu....bukan aku je emosi tau...Abah ngan mak tgok pun emosi jugak....hahaha....tp as usual aku akan ketinggalan banyak episode....kesian aku.....
Apa kata korang?

19 comments:

  1. novel belum pernah baca lagi kak...tapi bila tengok jalan ceritanya best la jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dh baca novel...tup2 kuar plak drama....hihihi

      Delete
  2. saya kalau pukul 7 mlm tu memang tak sampai umah lagi laa kak..orang bujang laa katakan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa....tu la...ko mmg kan...yam cha kat mn pun x tau...

      Delete
  3. tak tengok pon..sibuk kelentang kelentung kat dapur time camtu..

    ReplyDelete
  4. tahu xpe.mmg skt ati gila tgk wati tu..rsa nk terajang je..dh la hodoh hahahaha..jht x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...tu la..rasa naik darah tinggi kan....

      Delete
  5. tengok jugak kak..macam biasa tgk online je :) tak sabar nak tunggu ending

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...nk akak bg tau ending x?

      Delete
    2. hee..xpe²..tunggu je endingnya :)

      Delete
  6. Xsempat nk tgk.huhuhu..t nak tryla carik novel..

    ReplyDelete
  7. tak pernah lagi tengok citer ni..time tue anak duk tgk kartun...

    ReplyDelete
  8. Lama tak.layan drama bersiri.. Sbb tkut ketagih..

    ReplyDelete
  9. huhu asal nk tgk jek berebut TV dgn anak
    stress mak!!!

    ReplyDelete
  10. Tengok celah belum je, SA tapi nyampahlah tengok si Wati tu. Sikap kalut si Endah tu pun best gak apa...gelihati pulak!

    Malas nak duk depan TV setiap malam, waktu peak ni....apa ending cerita ni, SA?

    ReplyDelete
  11. tak ikut sgt.tgok gak la sikit2..betui tu is=zreen macam kelm kabut sikit wataknya dlm drama

    ReplyDelete
  12. Ros minat drama ni.. tak miss nak tengok.. hihi.. suka jalan cerita dia.. lagipun, lagu pun best... memang laju je air mata keluar awal2 episod. hihihi

    ReplyDelete
  13. hurmmm tak tengok.. tapi skrg ni terjebak tengok cerita Kusinero Cinta pukul 10mlm every mon to wed
    sebab ada abg aaron aziz.. phewww

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah