Saturday, June 21, 2014

We Are Heading Sogo!!

Hai korang...wat pe tu...jom ikut aku pi shopping raya jom...actually as per mention yesterday la kan..ari ni aku temankan parent aku plak pi shopping..ikutkan last week diaorang nak ikut tp takut diorang x larat plak...
So kita pergi minggu ni...knp shopping raya cepat sangat? Xde la sbb malas nak kuar bulan posa nanti...sure lg panas kan... meh kita tgok muka2 teruja diorang....


Mereka berdua ni mmg la teruja...over excited


Mak abah mmg teruja..tp xde la tunjuk sgt..


Tp tu la x gaji lg kan..ala..temankan diorg shopping pun dah seribu rahmat utk aku...bukan selalu pun diorg jln jauh..

Korang pi mana ari ni?


11 comments:

  1. hari ni busy kak, schedule tight...penuh dengan event...ha ha ha.... serious tak tipu punya.... tapi tak main lah gebang2 dulu..dah pergi baru gebang...ha ha ha....

    ReplyDelete
  2. Happy Shopping SA..Hehehe takper la temakna diorg jalan2 shopping2 OK la tu ..
    Selamat berhujung minggu ..Salam untuk Dania ..

    ReplyDelete
  3. Selamat bershopping walaupun x gaji lagi ....hehe

    ReplyDelete
  4. Shopping raya awal2 senang...nanti nk puasa xyah letih2 dah kan...hihi..

    ReplyDelete
  5. wow kak..awalnyaaa nyopping raya hihi..

    ReplyDelete
  6. Selamat bershopping kak..lama betul tak naik komuter ni

    ReplyDelete
  7. lagi excited dpt naik public transport kannn.. tak sakit kepala nak carik parking on weekend kat KL..
    Sabtu lepas I pergi melaka bertiga je dgn mak I & khairine.. tp bukan shopping raya :))

    ReplyDelete
  8. Berperingkat-peringkat tengah bershopping untuk raya :) Kalau buat serentak cari untuk semua mahu terduduk pulak tengok bil. Macamlah jumlah yang sikit-sikit tu tak menjadi bukit :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah