Sunday, June 15, 2014

BE Menari...Thanks to Nuffnang...

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Petronas Primex 95SURIA AMANDA09 Jun 2014On Going0.00%2.77
Huawei Ascend P7SURIA AMANDA11 Jun 2014On Going0.00%1.43
uMobile Prepaid Free MealSURIA AMANDA13 Jun 2014On Going0.00%1.27

Yeayy...suka..suka...suka.....suka angat tauuuuu....

dah lama xde iklan menari2...sekali tgok account nuffnang pagi tadi...ada 3 iklan yang on going...alhamdulillah....bestnyaaa....amount dah boleh cash out tp macam biasa la nak tunggu lagi...biar banyak skit lagi...baru semangat nak cash out kan...

Thanks Nuffnang!!!!

13 comments:

  1. TAHNIAH SURIA... happy for you...

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    hope menari lelama sikit ye.hihi

    ReplyDelete
  3. congrats:) suka tengok BE banyak2 macam tu..anyway, salam kenal dari saya.:)

    ReplyDelete
  4. wah, bagus ni..moga makin bertambah ya

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete
  6. seronoknya.. saya ni satu BE pun tak pernah dapat lagi..

    ReplyDelete
  7. banyaknya yang on going tu kak...tahniah...Nuff tengah tido sekarang ni,nanti kita klik eH

    ReplyDelete
  8. dah cash out nnt boleh belanja I teh tarik :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah