Friday, June 27, 2014

Ini Sajork??? Boleh Percaya Ke?


Malam td punya dinner makan ni je??? Rasa2nya korang percaya tak?
HAhahaha......ye..ye...aku bukan makan ni aje laaa....aku makan jugak tom yam seafood ngan mee goreng....minggu ni xde diet2 dah....Ahad ni dh puasa kan...huhuhu....
Saje amik gambar satay je sbb korang dh biasa tgok tomyam ngan mee goreng kan...hehehe...alkisahnya...aku bwk byk makanan lebih masa majlis sambutan birthday smlm...sampai rumah semalam panaskan pas tu aku pi keluar...pesan kat housemate suh mkn...suka betul diorg just kena masak nasi je....lauk semua dh ada....rezki diorang kan....
Orang ckp elok di panjang2kan rezeki...aku plak mmg ikutkan malas nak bawak balik..tp sayang plak banyak lauk lebih...dh macam kenduri dh....rezeki jangan ditolak kan....musuh jangan di cari.....

9 comments:

  1. Sate kak! Sodap tu. Lame x pekena...

    ReplyDelete
  2. sedapnye sate...suka giler sate tau

    ReplyDelete
  3. tengok hujung satey pun dah tertelan ailiur.. hehe
    yer lah kalau dinner makan satey je mana cukup kannn..

    ReplyDelete
  4. amboi sedapnye..nak jugak sikit
    ni klo bulan puasa tayang sate..sure telan air liur dibuatnya

    ReplyDelete
  5. sedapnya satay..lama tak makan ni

    ReplyDelete
  6. Bulan puasa ni apa pun depan mata nampak sedap je memanjang ....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah