Wednesday, June 4, 2014

Rupa Mak Orang Demam..


Ni la ghupernya aku demam kuat and batuk teruk...memang x bleh nak bangun sebab segala sendi sakit mencucuk2...ditambah batuk plak lagi...semua gara2 tonsil 
Yang menyerang hari tu...punya la lama x demam..sekali kena amik ko...4 hari tuh....



Masa ni tengah panas giler...asal basahkan towel tu ..kering...x sampai 15 min...


At last kena amik neb sebab kahak x cair...aku lak dh start semput...

Makanya...sedut la nebuliser tu....sekarang dh ok dh..mkn ubat ikut waktu...x skip2 pun...
Memang kenyang tido...ubat plak doktor bg yg mengantuk...
Memang best la aku tido....bukan aku je demam tau...
Abah, Mak ngan si kembar pun demam...
Ni sumer punca dari Si Kudut!! Dialah harus dipersalahkan sebab dia pembawa virus....



17 comments:

  1. demam sebab tonsil,mmg selalunya teruk..
    plus awak ada asma pulak.
    moga dah sembuh sepenuhnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. DZ..SA akan diserang asthma bila kena tonsil shj...hehehe...ni sumer gara2 H1N1 dulu...skrg dh ok dh..batuk tu je still ada..

      Delete
  2. along takr care...byk minum air masak

    ReplyDelete
  3. get well soon..

    #lama tak jengah sini wei...
    insya Allah akan start balik BW rumah kawan2

    ReplyDelete
  4. Alahaiii siannye..get well soon SA..

    ReplyDelete
  5. alahaii..nampak teruk sangat ni kak..take care ye..rehat secukupnya..semoga cepat baik.

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh ye... aamiin..

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat sembuh, SA. Sementara diberi peluang berehat tu, rehatlah sepuas-puasnya!

    ReplyDelete
  8. kesiannya.. pray for your speedy recovery SA!

    ReplyDelete
  9. Get well doon SA...sekarang nie dah sembuh ke??cuti2 weekend nie bawak laa berehat yer... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. nampak sngt lesunyer...

    ReplyDelete
  11. moga cepat sembuh..rata2 mmg musim tak sihat skang ni.keadaan cuaca tak menetu punca juga rasanya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah