Friday, June 20, 2014

Sapa suka Tido Peluk Bantal????


Hey my readers and followers....kamukah itu yang suka tido peluk bantal????
haaa...ni nak buat pengakuan ni....
Aku memang suka tido peluk bantal...kiri kanan memang kena ada bantal...even kalau tido ngan Dania pun...excuse me...jangan tanya tido ngan laki eh...iolls xde laki...dah 9 tahun single dah....in the future insyaallah la kot....hehehehe......
Haa....sapa antar korang yang tido suka peluk bantal....cepat mengaku....meh nak tgok skit sapa...
tapi kena jujur komen eh....

29 comments:

  1. Saya saya.. saya..
    mesti pelok kat kaki satu.. kat tangan satu..
    kena make sure tangan saya pgg sesuatu yang comfy wakaka..
    macam macam kan habit kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ngan akak....akak suka byk bantal...

      Delete
  2. SA ..Akif kalau tdo kan suka benorpeluk bantal ..Kalau Lya alihkan bantal tu boleh pulakdia TERKEJUZZ ..Biasanya mmg tdo akan peluk bantal la budak kecik nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama ngan dania jugak...tido mesti peluk bantal...ikut mama la tu....

      Delete
  3. memang suka peluk bantal..itu dululah..dah kahwin ni peluk husband je la..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la ada hubby leh peluk...hihihihi

      Delete
  4. Replies
    1. Akak kan..ada mood ke xde ke mesti nk kena peluk bantal...huhu

      Delete
  5. saya tak suka
    tido pun jarang berbantal
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...mcm mn nk tido kalau xde bantal?

      Delete
  6. samaaa laa.. zara pon suka tdo peluk bantal.. even ada hsbnd tdo sbelah, bantal juga yg zara carik.. miahaha

    salam jumaat sis, zara dtg singgah kjp smbil mnabung kat sni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyy bleh gang....untung ada hubby sebelah eh...bantal jatuh leh peluk hubby...opppssss

      Delete
  7. sy la tu...hahahha boleh tak mcm 2

    ReplyDelete
  8. saya tak suka peluk..huhu..tido camtu je..nak bebas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai....mcm mn plak tu....SA x biasa mcm tu....

      Delete
  9. Akak tido suka peluk abanggggg...ahahhaaa... Ok rumah akak tak ada bantal peluk.

    ReplyDelete
  10. sampai sekarang memang tak boleh hilangkan tabiat peluk bantal..kalau tak peluk,tak boleh nak tido...hehehe

    ReplyDelete
  11. peluk bantal, muka tutup dgn bantal..kai ade bantal gak...gila bnyk bantal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bantal is the most important thing for me...xde x leh tido....

      Delete
  12. kita la tu hehehehe. Nice layout dear ;)

    ReplyDelete
  13. I suka.. lepas 5min habis semua bantal ku humban kat Nizam.. nasib tak lemas hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi lasak zaza tido sampai humban bantal...hihihihi

      Delete
  14. Saya pun suka peluk bantal.. :D

    ReplyDelete
  15. Kalau dulu, tidur malam mesti peluk bantal. Kiri, kanan, bawah kaki semua ada bantal. Bukan apa..takut mimpi ngeri, hantu datang dari semua arah. So, kita block siap-siap dengan bantallah kononnya. Bila dah tua sikit, peluk bantal peluk jelah. Lepas kahwin tinggal bantal atas kepala je, SA .....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah