Saturday, June 7, 2014

Hadiah Hesta Skin Care Di Hari Lahir...


Hi korang.....
Tgh lepak2 semalam tetiba ada van pos laju duk horn byk2 kali....dengan gendung si Qhaira aku pun keluar amik bungkusan...sib baik budak pos laju tu tolong sign on behalf.mula2 pelik sebab xde rasanya online shopping lately ni..eh..ada yg hantar hadiah ke? Uik...


Ooo....tgok pengirim....laaa...hadiah Hesta Skin  Care yang aku salah seorang pemenang....


Hadiah sampai tepat2 di hari lahir.....seronok....


Ni la satu set skin care Hesta....

Seronok plak sesekali menang GA...terus rasa nk join lagi mn2 GA...hihihi...
Menang kalah tu adat la....
Well...aku tau aku ada hutang....lom pos lg hadiah pengomen tegar dan hadiah bday May...
Ok2...hadiah dh ada...tunggu nak wrap dan pos je...harap korang sabar....
Sejak duduk dlm division baru ni aku bz sgt2....x mcm dulu...
Tunggu eh....



18 comments:

  1. Tentu seronok dapat hadiah yang tak dijangka..
    Moga bahagia dan ceria selalu.
    Salam ukhwah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali dapat hadiah memang best..hehehehe...nak plak SA mmg jarang dapat hadiah....

      Delete
  2. Wah..bestnya dpthadiah.. Happy belated birthday..may Allah bless u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat hadiah memang best...hehehe...thanks akak...

      Delete
  3. seronoknya..nk beli set ni mesti mahal jugak ye..rezeki la kan SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak beli sendiri memang fikir banyak kali la PK..hehehe...thanks...

      Delete
  4. Tahniah SA...bestnya dapat hadiah 1 set camni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MK....sesekali dapat hadiah memang teruja lebih...

      Delete
  5. Wahhh tahniah2 dapat hadiah...gebu gebas la lepas ni dapat skincare baru hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MN...tp tu la..belum guna lagi..ehehehehe...

      Delete
  6. Alhamdulillah..rezeki di hari lahir..best tu dapat hadiah hesta skincare..congrats kak!

    ReplyDelete
  7. rejeki besday girl namanya..
    mmg terharu kalau menang & dapat hadiah GA..
    tu yg buat selalu nak join G kan SA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah