Sunday, June 8, 2014

Alexa Ranking Suriaamanda @8.6.2014


Makin ke laut nampaknya...ari tu check dh ok dah dah kecik skit...
Huhu...sempat snap td sebelum nak balik Seremban...
Sedih skit la...kena la aku usaha gigih lagi...
Ni gara2 kebusyan melanda lately ni di division baru la ni....
Nak blogging pun kena tunggu balik rumah je...ni broadband x byr lagi ni...
Data lom abih lg utk bulan ni..hihihi...
So Suriaamanda...sila work hard semula ye....


21 comments:

  1. dulu fizi x faham sngt pasal data nie..skung sikit2 dh faham...apa pun usaha gigih kak..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. U too kena usaha gigih dik if serius blogging

      Delete
  2. sama la kite.
    rangking still 1k lebih lagi..haha
    sekarang ni nak fokus utk pagerank je.

    ReplyDelete
  3. jom kita ta,bah semangat sama2 dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semangat tu mmg sentiasa ada dear...hihihi

      Delete
  4. wah tahniah. angka yang baik jugak tu.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks Maria...SA dh post hadiah ye

      Delete
  6. wa.. hebatnya . blog kita sangat ke laut

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA masih merangkak lg mawardi...u lg terror kot

      Delete
  7. selamat "work hard" kakak..fiza punya rank pun kejap ok kejap kelaut dalam..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mcm chipsmore...kjp ok..kjp x ok...

      Delete
  8. saya semenjak pakai domain baru nie, ranking alexa langsung tak boleh pakai sebab dia track url lama..tak jumpa lagi cara nak update alexa ikut url baru...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. dah byk tu..dlm seribu di malaysia kira powerlah.hehe

    ReplyDelete
  10. Insya Allah bole kecikkan lg tu...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  11. keep it up SA..
    all the best to you..

    ReplyDelete
  12. Lawan ranking sapa paling besar nak? Haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah