Saturday, June 28, 2014

Segmen Kad Raya~Terbuka Kepada 30 Orang Readers Sahaja...



Aku bercadang nak  bagi kad hari raya kepada 30 orang blogger dan readers Suriaamanda ....
Bukan kad raya digital ye....tapi memang kad raya yang aku beli sendiri....so sesapa yang email aku alamat rumah korang dan tinggalkan komen kat bawah ni dari sekarang sampai pukul 3 petang esok aku akan post kat korang kad raya...dah lama x bagi kad raya kat orang dan dah lama x dapat kad raya..rasa macam nak back to amalan mengirim kad raya macam dulu2....dulu best sebab boleh lumba2 sapa dapat kad raya paling banyak.....

syarat2 yang aku tetapkan hanyalah :

Terbuka untuk 30 orang blogger dan follower sahaja...alamat hendaklah di email ke suriaamanda@yahoo.com selewat2nya 5hb July, lepas tu proses pengeposan akan dilakukan...

1. Follow my blog
2. Follow FB dan IG aku...
3. Sesapa yang dapat kad raya tu kena la balas semula kad aku tuh....( takde paksaan)alamat aku lampirkan     sekali dalam kad yang korang terima...

Okey tak?
 Haaa....kita tengok sapa yang paling banyak dapat kad raya, korang kena la sporting balas balik kad aku tu walau xde paksaan kan...ingat x dulu zaman sekolah...tukar2 kad raya pas tu siap tulis :

Pecah kaca pecah gelas
Sudah baca harap balas

Ya allah rindunya zaman tu.....

Lets check it out...sapa 30 orang yang bertuah itu....



42 comments:

  1. dah lama tak dapat kad raya..
    best nie..

    ReplyDelete
  2. hahaha lagi kalau dapat kad raya siap pergi carik ranting untuk letak dlm rumah lepas tu gantung kad raya..
    atau pun stempler bertingkek tingkek, lepas tu lekat kat dinding rumah.. lepas tu mak bising hahahhaha
    rindu giler kotttt
    Hope comment I ni termasuk dalam 30 org readers SA lah yer.. :D

    ReplyDelete
  3. kak SA , anis nak taw..nanti anis anta email jap lg k.. :) dh dpt gtau taw..

    ReplyDelete
  4. bestnya.
    lama dah x dpat kad raya dari posmen.
    sy nak jugak la kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok noted farhana...received ur address dh..

      Delete
  5. SA Lya nak jugak nak jugak kalau tak dapat Lya cari SA sampai lubang cacing tau hehehehee .....

    ReplyDelete
  6. Lama betul tak dapat kad raya nieee ..Biasa dpt ygkad raya digital jer huhuhu,..
    Jom2 kita pakat2 bagi kad raua la pulak .. NAK JUGAKKKK NAK JUGAKKK NAK JUGAKKK

    ReplyDelete
  7. Camno ni SA nak jugak nak jugak nak jugak takder REPLY ponni ..hehehee ........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bz kat kg..ok..dh masuk dlm list sila email address

      Delete
    2. OK SA ..Lya email adddddrrress jap jap ...hehehe tq tq

      Delete
    3. OK SA ..LYA DAH EMAIL TAU ..nnt kalau dapat bgtau ..Lya takut email tak dapat sbb baru2 ni email kat org tak masuk walaupon mesej cakap masuk huhuhuhu.......

      Delete
    4. Ok dah dpt...tunggu kad raya ye...

      Delete
  8. owh menariknya..
    teringat zaman2 dlu.. zaman berpos..
    skrang smua main wssup.. fb..
    rasanya dah 30 org ni.. :)
    mesti x leh dpat kad dri suria amanda :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email your address sobri....blom ramai lg...

      Delete
  9. nak jugakkk...boleh bagi lagi ke kad raya SA??

    ReplyDelete
  10. nak jugak SA...
    valid lagi ke nak bg alamat..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dh masuk list dan dah dpt alamat dah...tunggu kad dari SA eh..

      Delete
  11. SY NAK JUGA KAD RAYA..NT SY BG Alamat opis boleh kan..hehe

    ReplyDelete
  12. Saya pun nak jugak....nanti saya email kat akak alamat rumah saya ekk..hopefully laaa sempat..hehhe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat...x ramai pun lagi...lebih pun x pe...

      Delete
  13. Lama sungguh tak dapat kad raya ni, sejak dah pandai berinternet kata omputih :) Eh, saya masuk dalam senarai ke tidak nih, alamat masih ada lagikan SA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..dh masuk list...tunggu kad ye...alamat masih ada

      Delete
  14. masih ada kekosongan tak ni SA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi....email ema punya alamat....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah