Friday, June 20, 2014

Puas La Hati tu!!!!


Ni la jubah Bellaammarra yang dia idam2kan dan berjaya di beli tuh....Jubah yang satu lagi tu memang lagi 3 minggu dapat...Jubah kaler gold ni siap kat lengan kain lace ke amenda ntah aku x paham...dah cukup dah katanya 2 jubah untuk raya....suka dan puas dah hati tu kan....ada ke patut lepas jer beli Jubah tu dia ajak balik...memang nak kena pelangkung dia ni...dah la tujuan asal menemankan dia..dah dapat apa yang dia nak..dan2 ajak balik....rasa nak sepak2 je...stress aku ngan dia masa tu tau...
Eh...tp kami selamat je pi Sogo...hahahhaa...cuma tetappppp aku x beli pape sebab sibuk mencarikan baju dan kasut serta bag sekolah si anak dara.....x dan nak shopping....lagipun orang ramai sangat2...Esok nak bawak mak abah plak pi Sogo....x tau la kali ni dapat ke x aku beli apa2....Abah aku tuh dahsyat jugak sebenarnya kalau shopping....

so esok bersiaran dari Sogo lagi la nampaknya.....pasrahhhh......


15 comments:

  1. Wah dasyat. Mak abah sopink kat sogo. Akk dah lama x jejak sogo. Sesak sgt. X bernafas rasanya.

    ReplyDelete
  2. camtik jubah tu...wah...mesti nak pi shopping sakan kali ni kak

    ReplyDelete
  3. wahhh...kemain posing lagi si ain nie..hehehe..selamat bershopping kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Esok kompom ramai giler orang kat Sogo...tapi memang best shopping nak raya kat Sogo kan :)

    ReplyDelete
  5. Dah lama mak tak masuk Sogo - tak tahu nak beli apa...

    ReplyDelete
  6. memang pueh hati la kalau ape yang di idamkan tu dapat kak..hee..selamat sambung shopping kak

    ReplyDelete
  7. key jubh tu cntik juga..

    oh lma x jenguk sini.. cantik plk blog ni.. dah salin lgsinr semua..tukr perbot.. oh

    ReplyDelete
  8. Wah wah wah wah glemer habiss la dia ..Nampak comel jer ..Kiut kiut ..

    ReplyDelete
  9. ada voucher sogo ni
    tah bila nak guna
    pi sogo pun bertahun skali baru pi

    ReplyDelete
  10. esok last org shopping b4 puasa.. eh ke nxt week last?? nxt week mst ramai yg dah gaji kan..

    ReplyDelete
  11. Sogo awal2 dah mula sale rasanya... mmg murah shopping di sana & brg2 pun berkualiti.. :)

    ReplyDelete
  12. Janganlah sentap, SA. Saya pun gitu gak, ajak kakak gi shopping. Lepas tu dapat je barang terus terasa penat, ajak dia balik. Hihihi....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah